SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent’te Yağmur Etkili Oldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2014 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2014 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent’te Yağmur Etkili Oldu.
İlçe merkezinde ve köylerdeki derelerin aşırı yağmur nedeniyle küçük çaplı taşkınlara neden olması bazı kesimlerde yerleşim yerlerini de etkiledi.
 
Doğankent Hidroelektrik Santrali (HES)’nin ilçe merkezinde bulunan lojmanları da aşırı yağmurlardan etkilenen yerleşim yerlerinden biri oldu.
 
Alınan bilgilere göre; İlçenin Süttaşı Mahallesi ile Yeşiltepe Mahallesinin birbirinden ayıran Küstük Deresi’nin yağan yağmurlar sonucu taşması ile Paşaçayı denilen mevkideki menvezin ağzının tıkanması sonucu HES Lojmanlarının bahçesini su bastı. Doğankent Belediyesi ekipleri tarafından olay mahalline getirilen JSB ile tıkanan menfez açılırken, lojmanın bahçesinde bulunan bir aracın içerisine de su girdiği öğrenildi.
 
Hakan Vergili

Yine yağan yağmurların etkisiyle Kuzan Deresi de taşarken, yetkililer; kuvvetli yağışlarla birlikte ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunmasını isteyerek, göl ve dere kenarlarına yaklaşmamaları uyarılarda bulundu.

Ayla Aşkın Vergili

Fatma DİL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.