SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent’te 4 Köy Yolu Kapalı

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2017 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2017 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent’te 4 Köy Yolu Kapalı
 Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan köy yollarında kar temizleme çalışmaları aralıksız olarak devam ettiren Doğankent Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne bağlı karla mücadele ekipleri, 29 Ocak Pazar günü saat 12.20 itibariyle kendilerine bağlı 4 köy yolunu ulaşıma açarken kapalı olan 4 köy yolunun da ulaşıma açılması içen çalışmalarına devam ediyor.

Karayolları ağına bağlı Doğankent ilçesi Çatak Köyü’nün yolunun ana arteri ise ilk günden itibaren açık bulunmaktadır.

Kapalı köy yollarını açmak için Doğankent Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne bağlı 1 Greyder ve 2 Yükleyiciden oluşan 3 ekip ile karla mücadele çalışmaları devam ederken, 30 Ocak Pazartesi itibariyle tüm köy yollarının açılması bekleniyor.

İlimiz genelinde ise 550 köy yolundan 49 köy Karayolları ağında bulunurken 501 köy yolu İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı bulunmaktadır.

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 2016-2017 kış sezonunda kapalı bulunan Bin 658 köy yolunda 21 bin 981 kilometre kar temizleme çalışması yapıldı.

İl Özel İdare yol ağında bulunan ve kapalı olan köylerin ilçelere göre dağılımı ise şöyle; Bulancak, Çamoluk, Çanakçı ‘da 1, Eynesil’de 3, Doğankent’te 4, Görele’de 4, Yağlıdere’de 5, Espiye’de 6, Keşap’ta 10 ve Dereli ‘de 11 köy yolu olmak üzere toplam 46 köy yolu ulaşıma kapalı bulunmaktadır.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.