SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent Kaymakamı Vali Oldu

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2013 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2013 21:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent Kaymakamı Vali Oldu
İlçemizde 22 Mart 1994 tarihinden 25 Eylül 1996 tarihine kadar 2,5 yıl Kaymakam olarak görev yapan Köşger, çeşitli kademelerde görev yaptıktan sonra son olarak 2010 yılında İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü görevine getirilmişti.
 
YAVUZ SELİM KÖŞGER KİMDİR ?
 
03.01.1964 tarihinde Konya’da doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. 1987–1990 yılları arasında Dernek Denetçiliği yaptı. 1990 yılında Kırşehir Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Yapraklı ve Beydağ Kaymakam vekillikleri yaptı. İngiltere – Oxford’ta yurtdışı stajını yaptı. Doğankent, Kemaliye ve Şarkikaraağaç’ta Kaymakamlık, Artvin’de Vali Yardımcılığı yaptı.
 
Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Genel Müdürlüğü yaptı. Fransa-Paris’te 5 ay süreyle dil eğitimi ve Fransız İdari Sistemi üzerine incelemeler yaptı. 2004 yılında Daire Başkanı olarak atandığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde 2006’da Genel Müdür Yardımcısı, 28.05.2010 tarihli kararnameyle aynı yere Genel Müdür olarak atandı ve 8 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan Valiler Kararnamesi ile Sinop Valisi oldu.

 

6 VALİ MERKEZE ALINDI, 3 BÜROKRAT 1 VALİ YARDIMCISI VE 2 KAYMAKAM VALİ OLDU
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün onayladığı valiler kararnamesi ile 6 vali merkeze alınırken 12 valinin de yerleri değişti.
 
İçişler Bakanlığı’nın 3 üst düzey bürokratı ile 1 Vali Yardımcısı ve 2 Kaymakam’da ilk kez vali oldular.
 
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürü Yavuz Selim Köşger Sinop, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü İbrahim Taşyapan Bingöl, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Abdurrahman Akdemir Erzincan Valiliği'ne atandı.
 
Ankara Vali Yardımcısı Vedat Büyükersoy Muş, Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan Nevşehir, Seyhan Kaymakamı Ahmet Çınar Çanakkale Valiliği'ne atandı.
 
12 VALİNİN GÖREV YERİ DEĞİŞTİRİLDİ
 
İzmir Valisi Diyarbakır'a, Diyarbakır Valisi İzmir’e, Erzurum Valisi Antalya'ya, Antalya Valisi'i Erzurum'a, Ordu Valisi Kayseri'ye, Kayseri Valisi Kütahya'ya, Kütahya Valisi Ordu'ya, Muş Valisi Bartın'a, Çanakkale Valisi Eskişehir'e, Nevşehir Valisi Manisa'ya, Sinop Valisi Mardin'e ve Bingöl Valisi Muğla'a atanırken Bartın, Erzincan, Mardin, Muğla, Manisa ve Eskişehir valileri merkeze alındı.
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.