SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent Kaymakamı Ayvat Göreve Başladı

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2017 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2017 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent Kaymakamı Ayvat Göreve Başladı
İçişleri Bakanlığı tarafından 1 Aralık 2016 tarihinde yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesinde herhangi bir atama yapılmayarak boş bırakılan Doğankent Kaymakamlığı görevine son olarak Ordu ili Korgan ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevi yapan Kaymakam Adayı Mustafa Ayvat’ın atandığı belirtildi.

Kaymakam Ayvat, 16 Ocak Pazartesi günü ilçeye gelerek görevine başlarken, Mustafa Ayvat’ın Doğankent Kaymakam vekilliğine atanması, ilçe halkı tarafından; yarım kalmış yatırımların takibi ve sonuçlandırılması için olumlu bir gelişme olarak değerlendirildi.

Kaymakam Vekili Ayvat’ın aslen Konya nüfusuna kayıtlı olduğu Isparta ili Yalvaç ilçesinde doğup-büyüdüğü, babasının da Yalvaç Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ayvat olduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanlığı'nın 2013/463 Sayılı müşterek kararnamesi ile Doğankent Kaymakamı olarak ataması yapılan ve 26 Ağustos 2013 tarihinde Doğankent Kaymakamı olarak ilçede göreve başlayan Uğur Köroğlu’nun İçişleri Bakanlığı'nın 2016/861 Sayılı Müşterek Kararnamesi ile Burdur-Kemer Kaymakamı olarak atanması ve 17 Aralık 2016 tarihinde görevinden ayrılmasının ardından ilçeye yeni kaymakam atanmadığından Güce Kaymakamı Mustafa Köleoğlu Doğankent Kaymakamlığı görevini vekaleten yürütmekteydi.

MUSTAFA AYVAT KİMDİR?



Mustafa AYVAT, 7 Nisan 1989 tarihinde Isparta’nın Yalvaç ilçesinde doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini Yalvaç’ta, üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. Memuriyete yaklaşık 2 yıl çalıştığı Adıyaman ili Kahta ilçesi Vergi Dairesi Müdürlüğünde Gelir Uzman Yardımcısı olarak başladı. Akabinde, 2013 yılının mayıs ayında Maliye Bakanlığının açmış olduğu sınavı kazanarak aynı yılın aralık ayında Ankara Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığında Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. 2015 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Afyonkarahisar Kaymakam Adayı olarak Kaymakamlık mesleğine başladı. Afyonkarahisar ilinde valilik stajını, İzmir-Kemalpaşa ilçesi ve Kastamonu-Taşköprü ilçelerinde Kaymakam Refiklik stajını tamamladı.

29/02/2016 tarihli İçişleri Bakanlığı onayı ile Korgan Kaymakamlığı görevini yürütmek üzere atanan Kaymakam Mustafa Ayvat 05/03/2016 tarihinde Korgan Kaymakam Vekili olarak başladığı görevinden, 2016 yılı Haziran ayında ayrıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.