SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent İlçesine Hastane Müjdesi!

Doğankent İlçesinin ve Harşit Vadisinin en önemli sorunlarından biri olan 7/24 saat hizmet verecek bir sağlık kuruluşu ihtiyacı nihayet gideriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2022 22:34
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2022 22:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent İlçesine Hastane Müjdesi!

Doğankent İlçesinin ve Harşit Vadisinin en önemli sorunlarından biri olan 7/24 saat hizmet verecek bir sağlık kuruluşu ihtiyacı nihayet gideriliyor.

Yıllardır ilçeye entegre bir hastane kazandırmak için mücadele eden idari ve siyasi yetkililer sonunda istedikleri hizmetin ilçeye kazandırılması için ilk ciddi adımı atmış bulunuyor.

BELEDİYE BAŞKANI RÜŞAN ÖZDEN'İN VAATLERİ ARASINDAYDI!

Doğankent Belediye Başkanı Rüşan Özden'in seçim vaadleri içerisinde bulunan ve Mayıs ayında  Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Kadir Aydın'la beraber, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yı ziyaret eden Başkan Özden, entegre hastane müjdesi ile dönmüştü.

Bu ziyatretin ardından çalışmalara hızla başlanarak hastane yapım işi ihale aşamasına kadar getirildi. 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden Giresun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından alınan tekliflerin değerlendirilmesi sonucu 11 Ekim Salı günü saat 10:00’da hastanenin ihalesi yapıldı.

İhalesi yapılan Giresun Doğankent 10 Yataklı Entegre İlçe Hastanesi + 4 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi + 112  Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet Binası Yapım İşine, ihale şartnamesine göre sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 15 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve yer tesliminden itibaren 400 (DörtYüz) takvim günü içinde de iş tamamlanacak.

İLÇE BAŞKANI YILMAZ DEDE'DEN TEŞEKKÜR MESAJI!

İhalenin yapıldığı müjdesini sosyal medya hesabı üzerinden Doğankentlilerle paylaşan, Ak Parti Doğankent İlçe Başkanı Yılmaz Dede “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Ağustos Sel felaketi dolayısıyla 31 Ağustos 2020'de İlçemizi ziyaretinde müjdesini verdiği 4 Bin 200 m2 Kapalı alanı olan, içerisinde; 112 acil ve Aile Hekimleri Birimleri olan 10 Yataklı Entegre Devlet Hastanesi inşaatımızın İhalesi yapıldı. Güzel İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca'ya, Ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Nurettin Canikli’ye, Ak Parti Giresun Milletvekillerimiz Sn. Cemal Öztürk’e Sn. Kadir Aydın’a ve Sn. Sabri Öztürk'e, Giresun Valimiz Sn.Enver Ünlü'ye, Ak Parti Giresun İl başkanımız Sn.Kenan Tatlı’ya, İl Sağlık Müdürümüz Doç.Dr.Sn. Muhammet Bulut’a, Belediye başkanımız Sn.Rüşan Özden'e, İl genel meclisi üyemiz Sn.Muttalip Patan'a ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.