SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent’i Yasa Boğan Ölüm Haberi

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2017 23:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2017 23:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent’i Yasa Boğan Ölüm Haberi
 Alınan bilgilere göre; ilçemiz Süttaşı Mahallesi sakinlerinden Harun Kılıç, İstanbul'da 3'üncü Havalimanı inşaatında geçirdiği iş kazası sonucu olay yerinde can verdi.

Kılıç’ın vefat haberi üzerine çok sayıda kişi sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla üzüntülerini dile getirerek taziyede bulundu.

Süttaşı Mahallesinden Durmuşun Mehmet lakabıyla tanınan Mehmet Kılıç’ın oğlu evli ve iki çocuk babası Harun Kılıç’ın ilçemizde geçtiğimiz yıl özelleştirilen Doğankent HES'de taşeron işçisi olarak çalıştığı, özeleştirme sonucu işsiz kalınca, çalışmak için bir hafta önce İstanbul’a gittiği öğrenildi.

İstanbul’da yapımı devam eden dünyanın en büyük havaalanı olan 3’üncü Havaalanında iş başı yapan Harun Kılıç, 24 Ocak Salı günü terminal binası inşaatında çalışırken verilen mola sırasında, yaklaşık 30 metre yükseklikteki iskeleden henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yere düşerek iş kazası geçirdi.

Firma çalışanları ve görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre Kılıç, geçirdiği kaza sonucu olay yerinde can verirken, olay sonrası savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Yapılan otopsi işlemlerinin ardından cenazesinin Doğankent’e getirileceği belirtilen Harun Kılıç, bugün (25 Ocak 2017 Çarşamba) öğle namazına müteakip, Süttaşı Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecek.

Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve sevenlerine sabır dileriz.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.