SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent Gazetesi El Değiştiriyor!..

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2016 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2016 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent Gazetesi El Değiştiriyor!..
Doğankent ilçesinin dünyaya açılan kapısı olan ilk internet sitelerinin ve internet haber sitelerinin kurucusu olan Doğankentli hemşehrimiz, Doğankent sevdalısı, Doğankent’e hizmet etme çabası içerisinde olan her kesimin, her zaman yanında yer alan sitemizin de kurucusu Ömer Tekin’in yerel habercilikten elini çekmesi üzerine ortaya çıkması muhtemel boşluğu doldurmak ve Tekin tarafından belli bir noktaya getirilen habercilik anlayışı çıtasını biraz daha yukarılara çekmek için Doğankent Gazetesi’ne talip olan Osman Alim’in haberciliğe yeni bir soluk kazandırması bekleniyor.



Tekin, daha önce de kurucusu olduğu “Doğankent Haber” internet sitesine Doğankentspor Kurucu Başkanı Yusuf Özden’e devretmiş ve Özden uzun yıllar bu internet sitesi üzerinden Doğankent siyasetine yön veren haberler yapmıştı.



Osman Alim’in Doğankent Gazetesinin yeni sahibi olması ile Özden ve Alim’in birlikte hareket ederek ilçede tıkanıklığa sebep olacak, ilçenin geleceğini çalacak oluşumların önüne geçerek, halkın sesi olması bekleniyor.

İstanbul da yaşayan Doğankentli genç işadamlarımızdan Osman Alim’in yeni imtiyaz sahibi olduğu Doğankent Gazetesi, önümüzdeki günlerde yeniden yapılanmaya giderek, bomba etkisi yapacak haberlerle Doğankent’te siyasetten, yerel yönetime, merkezi idareden genel yönetime kadar toplumun her kesimini yakından ilgilendiren haberlerle gündeme damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Genç ve başarılı iş adamı Osman Alim’in yönetiminde farklı bir yapılanma ile adından çok bahsettirecek, amatör habercilikten profesyonelliğe doğru giden bir habercilik anlayışı ile Doğankent ilçesinin içerde ve dışarıda gözü, kulağı, sesi soluğu olacak olan “Doğankent Gazetesi” sürprizlerle dolu yenilikleri de beraberinde getirecek.

El attığı her işte farkındalık oluşturan, çevresinde sevilen ve sayılan bir işadamı olan Osman Alim, ticari hayatının dışında özellikle sivil toplum kuruluşlarında gösterdiği performansın yanı sıra çevresine yaptığı yardımlarla da örnek bir işadamı profili çiziyor. Alim’in koordinasyonunda yeni atılımlar ve ses getirecek projelere imza atacak olan “Doğankent Gazetesi” ilçede farklı bir habercilik anlayışına da öncülük etmeyi hedefliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.