SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent Facianın Eşiğinden Döndü!

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2014 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2014 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent Facianın Eşiğinden Döndü!
Önceki gün Doğankent-Giresun Karayolu Kuzgun Köyü sınırları içerisinde LPG yüklü tankerin virajı alamayarak Harşit çayının kenarına uçması sonucu meydana gelen yangın ve patlamadan sonra bu sabah saat: 06.00 sularında Doğankent’in girişindeki Cİ-HAN Petrol’de meydana gelen araç yangını bir kez daha çevre sakinlerinde korku ve paniğe sebep oldu.
 
Alınan bilgilere göre; Doğankent ilçesi Güdül Köyü sınırları içerisinde Cİ-HAN Maden İnşaat Temizlik Petrol Ürünleri Sanayi firmasına ait Doğankent-Giresun karayolu üzerinde faaliyet gösteren Petrol Ofisi İstasyonunda bir araç yakıt alırken aniden alev aldı.
 
Aniden çıkan yangın, araç sürücüsü ve petrol ofisi çalışanlarının soğukkanlılığı sayesinde faciaya dönmeden ucuz atlatıldı. Yangının başlamasıyla birlikte pompalardan ve benzin istasyonundan uzaklaştırılan araç, emniyetli bir bölgeye alındı.
 
Yangının haber alınması üzerine zaman geçirilmeden Doğankent Belediyesine bağlı İtfaiye görevlileri gelerek yangına müdahale etti. Ölen veya yaralanan kimsenin bulunmadığı yangın yerinde sağlık görevlileri her ihtimale karşı hazır bulundurulurken, Doğankent İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerde can ve mal güvenliği açısında olay mahallinin etrafında gerekli güvenlik tedbirleri aldı.
 
Yangınla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.





FOTO :Özay MERT'in Sosyal Medya Paylaşımından...
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.