SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent Derneği Öğrencilere Burs Verilecek

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent Derneği Öğrencilere Burs Verilecek
Merkezi İstanbul ili Bağcılar ilçesinde bulunan Bağcılar Doğankent Derneğinin üyeleri 25 Haziran Cumartesi akşamı dernek lokalinde bir araya geldi.

Bağcılar Doğankent Derneği Yönetim Kurulu tarafından üyelerine yönelik yapılan bilgilendirmede, yeni dönem de yapacakları etkinliklerle alakalı bilgi verildi.

Dernek Başkanı Haspi Sağlam yaptığı açıklamada, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu verileceği söylenerek, “Diğer bir konuda, Derneğimiz bu yıl 11 Aralık Pazar günü idrak edeceğimiz Mevlit Kandilinde, üyelerimizle bir araya gelerek mevlit okutacak. Program yerini daha sonra açıklayacağız” dedi.

Başkan Yardımcı Osman Alim de Başkan Sağlam’ın yaptığı iki konu ile ilgili detayları anlatarak şunları söyledi. “Üniversite öğrencilerine verilecek olan karşılıksız eğim bursunun finansmanını gönüllü üyelerimiz, biz yönetim ve Doğankent'li iş adamı yöneticilerden destek alarak sağlanacak. Verilecek burs için öğrencilerimiz; tarihini daha sonra açıklayacağımız bir zamanda, başvuru formu doldurarak müracaat ederek bize ulaştıracaklar. Bizim de oluşturacağımız bir değerlendirme kurulu tarafından hak edenlere 10 ay eğitim bursu verilecek”

Başkan Yardımcısı Alim açıklamasının devamında, mevlit kandili etikliğinin de bu yıl olduğu gibi içeriğinin aynı olacağı, yemekli olarak düşünüldüğünü ve belki ikram yemeğinin yöresel olabileceğini açıkladı.

Yönetim daha sonra üyeler ile istişarelerini yaparak hem Kadir Gecelerini kutladı, hem de Ramazan Bayramlarını kutladı.










Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.