SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent Derneği Canlanıyor Mu?

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
 Doğankent Derneği Canlanıyor Mu?

20 Mart 2016 Pazar günü yapılan olağan genel kurulda Hasbi Sağlam’ın başkanlığında Osman Alim, Salim Alim, Abdullah Özden, Eşref Yazıcı, Haydar Aydın ve Mustafa Kahraman’da oluşan yeni yönetim kurulu kutlu doğum haftası nedeniyle düzenledikleri etkinliğin ardından 8 Mayıs’da da üyeleriyle piknikte buluştu.

Kurulduğu günden bu yana çok fazla etkinlikte bulunmayan, kendi üyeleri arasında dernekçilik faaliyetleri yürüten Doğanken Sosyal Kültür ve Yardımlaşma derneğinin kutlu doğum programına milletvekili Hasan Turan, belediye başkanı H. Birol Tekin, Ak Parti ilçe başkanı Rüşan özden gibi isimleri getirmesi, ardından yaptığı piknik etkinliği ile “Doğankent Derneği Canlanıyor mu? sorusunu da beraberinde getirdi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı’nın yer ve ulaşım konusunda da desteğini de alan dernek yönetimi üyeleriyle Bağcılar Kirazlıbent piknik alanında bir araya gelerek hem kaynaşma hem de Doğankentli sanatçı Ali Alim ile yöresel oyunlarını oynayarak eğlenme fırsatı yakalamış oldu. Piknik sonrasında organizasyon için yönetime teşekkür eden Doğankentliler, bu tür oganizasyonların İstanbul’daki tüm Doğankentliler ve STK larıyla birlikte daha geniş bir katılımla gerçekleşmesi yönünde görüş beyan etttiler.

Doğankent ilçesinin İstanbul’da altı derneği bulunuyor. Bu derneklerden, Doğankent ve Çevre Köyleri Derneği, Doymuş Köyü Derneği, Çatalağaç Köyü Derneği Beykoz’da, Güvenlik Köyü Derneği, Çatak Köyü Derneği Üsküdar’da ve Doğankent Sosyal Kültür ve Yardımlaşma derneği Bağcılarda.

 

Abdullah Öner MERAL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.