SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent Beyaza Büründü!

Doğankent’te de beklenen kar nihayet kendisini gösterdi! Etkili olan yoğun kar yağışı ilçe merkezi ve köylerini beyaz örtüye bürüdü.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2023 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2023 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent Beyaza Büründü!

Tüm yurtta olduğu gibi Doğankent’te de beklenen kar nihayet kendisini gösterdi! Giresun ve ilçelerinde dün (01.02.2023) başlayan ve gece yarısından sonra etkili olan yoğun kar yağışı ilçe merkezi ve köylerini beyaz örtüye bürüdü.

Kar yağışı nedeniyle il genelinde 32 köy yolu ulaşıma kapanırken, Doğankent ilçesine bağlı 9 köyden 5 köyün yolu ulaşıma kapandı. Kapalı bulunan; Çatalağaç, Doymuş, Güvenlik, Oyraca ve Söğütağzı köyünün yollarının ulaşıma açılması için İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Giresun İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı 1 Greyder ve 2 Kanal Kazıcıdan oluşan 3 iş makinası ile 5 köyde kapalı bulunan 70 km yolun ulaşıma açılma çalışmalarına başlandı. Okulların yarıyıl tatilinde bulunması nedeniyle kapalı köy yolları nedeniyle kayda değer bir mağduriyet yaşanmadığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.