SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Daire Başkanı Erayman Doğankent’te

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2014 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2014 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Daire Başkanı Erayman Doğankent’te
İlk olarak sel afetine maruz kalan Doğankent Hidro Elektrik Santrali (HES)’nde incelemelerde bulunan Erayman, İşletme Müdürü Kamil Dağınık tan bilgi aldı.

İşletme Müdürü Dağınık, afetin meydana geldiği 18-19 Ekim tarihlerinden itibaren yapılan çalışmalar hakkında Daire Başkanı Erayman’a bilgi sunan sundu. Daha sonra HES üretim sahasında incelemelerde bulundu.
Doğankent HES bölgesindeki incelemelerini tamamlayan Daire Başkanı Erayman, Doğankent Kaymakamı Uğur Köroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Kaymakam Köroğlu, Erayman’a “Çabalarımızı gördünüz, imkânlarımız ölçüsünde elimizden gelenleri yapmaya çalıştık. Bundan sonra elbirliği ile bu işten anlımızın akıyla çıkmak için var gücümüzle çalışamaya devam edeceğiz.” dedi.

İlçede yaşanan sel felaketi ile ilgili konuşan Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, Arslancık HES projenin yanlış olduğunu ifade ederek “ İlçemizin sıkıntılardan kurtulması için baraja bir çözüm bulunması gerekli. Biz hem sellerle boğuşuyoruz, hem de şehrin altyapısıyla. Bu yükün altından kalkabilmemiz için desteğe ihtiyacımız var.” diyerek destek talebinde bulundu.

Daire Başkanı Erayman’da “İlçede sel felaketi olan alanı inceledim. Gördüğüm manzara hiç de iç açıcı değil, bu durumun ivedilikle çözüme kavuşturulması için gerekli raporları aldım. Gerekli birimlere ileteceğim” diyerek ilçeden ayrıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.