SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cihan Ailesi'nin Mutlu Günü

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2015 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2015 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Cihan Ailesi'nin Mutlu Günü
 
Bayrampaşa Titanik otelde yapılan nikah yemekli nikah töreni ile dünya evine giren Narin-Kamil Cihan çiftinin nikahını Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın kıyarken, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Akparti İstanbul İl Yöneticisi Seçkin Turan, Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin ve Doğankentli işadamı yüksek mimar Hasan Tekin de nikah şahitliklerini yaptılar.
 

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Ben aile cüzdanını Doğankentli meslektaşım Birol Bey’e takdim ediyorum.” dedi. Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin “Cihan’a yeni çınarlar yetiştirmeniz amacıyla bu aile cüzdanını gelinimize takdim ediyorum.” dedi.

Nikah merasiminin tamamlanmasının ardından Narin-Kamil Cihan çifti tek te masaları dolaşarak misafirlerine hoşladı.
Narin-Kamil Cihan’ın nikah merasimine gelen misafirleri Yeniçeriler ve Abazıpkalı Giresun Milisleri karşıladı ve merasim boyunca gelin ve damatın yanında oldular.
 
Profesyonel bir dans ekibi tüm yörelerden örnekler sunarak merasime katılanlara görsel bir şov sundular.
 
Çatalağaç Köyü Halk Oyunları Ekibi’de gecede sahne alarak, Doğankent yöresine ait Koltuk Horonu,  Cemo, Köroğlu, Çaytaklı, Yasemin oyunlarını sergilediler.



 
Çatalağaç Köyü Halk Oyunları ekibinin gösterisinin bitimiyle birlikte nikah merasimine katılanlarda ekiple birlikte yöresel oyunları oynadılar.
 
 
Çatalağaç Köyü Halk Oyunları ekibinin aksesuarlarından olan ve gelinin getirdiği eve bereket getirmesi amacıyla gelinin boynuna asılan yarlığı gelin hanımın boynuna asan ekip üyeleri gelin ile birlikte yöresel oyunlarımızı birlikte oynadılar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.