SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büro Memur-Senden Üyelerine İftar

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2015 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2015 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Büro Memur-Senden Üyelerine İftar
Giresun il genelindeki Büro Memur-Sen üyeleri, aileleri ile birlikte 8 Temmuz Çarşamba günü Giresun Atatürk Meydanında bulunan bir restoranda bir araya gelerek toplu halde iftar açtı.

Memur-Sen'e bağlı Büro Memur-Sen Giresun Valiliği İşyeri Temsilcisi Doğankentli hemşerimiz Ömer Tekin'de yemeğe katılan sendika üyeleri arasında yerini aldı.
 
 
Büro Memur-Sen Giresun Şube Başkanı Abdurrahman Genç, “Bu Ramazan’da da üyelerimizle iftar yemeğinde bir araya gelerek hem tanışma, kaynaşma sağlanmaya çalışıldı hem de bu mübarek ayların rahmeti ve bereketinden faydalanmak için böyle bir organizasyon yaptık.” diyerek katılımın önceki yıllara göre çok daha fazla olduğuna işaret ederek ilçelerdeki sendika üyelerinin zaman darlığı nedeniyle katılamamalarına rağmen özellikle yakın ilçe ve il merkezindeki üyelerin bu yıl iftar yemeğine ilgi gösterdikleri, 160 civarında kişiye toplu halde iftar yemeği verdiklerini söyledi.
 
Giresun Atatürk Meydanında açık alanda verilen yemekte; sendika üyeleri ve ailelerine, sendika yönetim kurulu üyeleri ile sendika işyeri temsilcileri de eşlik etti.





 



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.