SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birol Tekin Aslancık HES Yetkileri ile Görüştü

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2015 20:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2015 20:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Birol Tekin Aslancık HES Yetkileri ile Görüştü
24 Şubat 2015 Salı günü Doğankent Belediyesi Meclis üyeleri Mehmet Yahşi, Abdullah Keskin ve İlyas Patan ile birlikte İstanbul'da Beykoz'da bulunan Aslancık HES şirketi yetkilileri ile görüşen Tekin, Doğankent'te yaşanan sorunların çözümü için hazırladığı proje ve sunumu yetkililerle paylaştı.

Buradaki toplantı sonrasında H. Birol Tekin beraberindeki heyetle birlikte Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk'ü makamında ziyaret etti. Tirebolu'lu olan Salim Öztürk ile Harşıt vadisinin sorunları ile görüş alışverişinde bulundu. Salim Öztürk H. Birol Tekin'in ziyaretinden memnun kaldığını ve müsait bir tarihte iadeyi ziyarette bulunacağını belirti.



H. Birol Tekin akşam Çubuklu'da bulunan Doğankent ve Çevre Köyleri derneğini ziyaret ederek Doğankentlilerle hasbihal etti. Tekin burada hemşehrilerinin Doğankent ile ilgili görüş ve eleştirilerini dinledi. Tekin, seçildiği günden bu güne kadar yaptığı çalışmalar, Doğankentin altyapı ve imar problemleri hakkında hemşehrilerini bilgilendirdi. Tekin "İmar konusunda babama bile ihtimas geçmem."dedi.



Giresun Medya Platformu Genel sekreterliği görevini yürüten İstanbul Temsilcimiz A. Öner Meral'in hazırladığı Medya Giresun Gazetesini inceleyen H. Birol Tekin gazetedeki Doğankentle ilgili haberler için Meral'e teşekkür etti. Meral Doğankent'e 50 kadar gazetenin gönderileceğini belirtti.

Haşim Birol Tekin İstanbul ziyaretini 26 Şubat Perşembe günü bitirerek Doğankente dönecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.