SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye’nin Çelengini Kim Sundu?

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Belediye’nin Çelengini Kim Sundu?
 Doğankent ilçesinde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 101. Yıldönümü ve Şehitler Günü için düzenlenen çelenk sunum töreninde, Doğankent Belediye Başkanlığı’na ait çelengi belediye zabıta memurlarının sunduğu iddia edildi.

Doğankent Kaymakamlığı yanında sabah saat 09.00’da gerçekleştirilen Çelenk Sunma Töreni sırasında, iddialara göre Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin veya yerine görevli başkan vekilleri tören alanında olmadığından, Doğankent Belediye Başkanlığı’na ait çelengin belediyede görevli zabıta memurlarınca Atatürk büstü önüne bırakıldığı iddia edilirken, ilerleyen dakikalarda Belediye Başkanı’nın diğer etkinliklere katıldığı öğrenildi.

Milli duygulara hitap eden konularda oldukça hassas paylaşımlarda bulunan Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin’in çelenk sunma törenine niçin katılmadığı merak konusu olurken, izinli veya hasta olması halinde daha sonraki kutlama ve etkinliklere de katılamaması gerektiğini belirten görgü tanıkları, böyle önemli bir günde geç kalınmış olunabilmesinin de aynı derecede önemli bir gerekçesinin olması gerektiğini ifade ettiler.

Milli ve manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı böyle önemli bir günde toplumun önünde gelen ve topluma örnek olması gereken kişilerin bu gibi durumlara hassasiyetle yaklaşması gerektiğini ifade eden görgü tanıkları, dünyanın en büyük internet arama motoru Google bile vatandaşlarımız tarafından günün anlamana uygun doodle hazırlamayı unuttuğu için tepki gösterildiğine dikkat çekerek, konuyla ilgili sorumlularından kamuoyuna bir açıklama yapılmasını beklediklerini söyledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.