SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye Başkanı Tekin’den Seçim Mesajı

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2014 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2014 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Belediye Başkanı Tekin’den Seçim Mesajı
Tekin, yayınladığı mesajda “Öncelikle; Doğankent’e yakışır, Seviyeli, Kırmadan, Dökmeden, Dostça- Kardeşçe bir seçim süreci tamamlamış olmanın mutluluğu yaşıyorum.
 
Bu sürece önemli katkı sunan; Diğer partilerin Belediye Başkan adayları ve parti teşkilatlarına, muhtar adaylarımıza ayrıca bugüne kadar yaptığı hizmetler için Nazmiye Kabadayı hanım efendiye ve Nurettin Günay bey efendiye takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Sonucun mimarı olan; başta Milliyetçi Hareket Partisi kadın kollarımıza, Gençlik kollarımıza, Parti teşkilatına, bizlere desteğini esirgemeyen diğer partili kardeşlerimize, manevi desteklerini veren gurbetçilerimize, oy versin yada vermesin tüm Doğankent halkına teşekkür ediyorum.
 
Artık sıra bizlerde; siyasi çekişmeye, sürtüşmeye girmeden Halka hizmet, Hakka hizmet misyonuyla, herkesi kucaklayıp, ortak güç ve akıl ile hareket edeceğiz. Doğankent’i Siyaset üstü bir yer haline getirmek için çaba sarf edeceğiz.
 
Bizlere güvenerek; büyük bir destek veren halkımıza; vebal almamaya dikkat ederek, kaynakları ve imkânları, ihtiyaçlara göre planlı ve verimli kullanarak, topluma hizmeti şiar edinerek teşekkür edeceğiz.
 
Ayrıca; Seçilmiş olan Belediye Meclis üyelerini, İl Genel Meclisi üyelerini, mahalle ve köy muhtar ve ihtiyar heyetlerini kutluyor. Başarılı işlere imza atmalarını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.