SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayrağı Ömer Türk’ten Devraldı…

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2014 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2014 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Bayrağı Ömer Türk’ten Devraldı…

Ali Bilir ve Fuat Kuş'un listelerinin yarıştığı kongrede, 230 oy kullanıldı. Ali Bilir’in listesi 95 oy, Fuat Kuş’un listesi 135 oy aldı. Zarflardan çıkan 1 oy da geçersiz sayılırken Fuat Kuş’un listesi 2 yıllığında Beykozlu Giresunlular Derneği’ne yönetim kurulu olarak seçildi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Giresunlular Kongresi'ne Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Yardımcısı Salim Öztürk'ün yanı sıra Beykoz Belediye Meclisi'nin eski ve yeni üyeleri, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, İBB Zabıta Daire Başkanı Mustafa Tahmaz, Siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, STK başkanları ve Beykozlu Giresunlular katıldı.

Beykozlu Giresunlular Derneğinin 11. olağan kongresinde yönetime seçilen ve 2 yıldır Başkan yardımcılığı görevini yürüten Doğankent ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ömer Türk bu görevi gazetemizin İstanbul Temsilciliği görevini de yürüten, Çatalağaç Köyü Halk Oyunları ekibinin kurucularından, İstanbul’daki Doğankent STK ları ile yakın ilişki içinde bulunan Abdullah Öner Meral’e devretti.

Ömer Türk gazetemize yaptığı açıklamada “Kongre öncesinde Beykoz’daki Doğankent Sivil Toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ve Beykozlu Giresunlular Derneği’ne üye olan Doğankentlilerle ile bir araya gelerek Beykozlu Giresunlular Derneği’ndeki bayrağımızı taşıyacak isimler üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. Bu görüşmeden Abdullah Öner Meral’in asil üyeliğe, Hasan Ali Alim’in yedek üyeliğe ve Mehmet Akbulut’unda denetleme kuruluna önerilmesi yönünde ortak karar çıktı. Bu durumu göreve uygun gördüğümüz arkadaşlarımıza ilettiğimizde STK yöneticilerinin kendileri hakkındaki kararının sevindirici olduğunu ve bu karara uyacaklarını bildirdiler. Bizde Doğankentlilerin bu konudaki grup kararını Yönetim Kurulu Aday Listesi hazırlayan Fuat Kuş’a ve aday belirleme komisyonumuza bildirdik. Komisyon ve Fuat KUŞ bu üç arkadaşımıza olumlu bakarak listeye aldı.” dedi.

Diğer yandan görüşlerini aldığınız Abdullah Öner Meral ve Mehmet Akbulut’ta STK yöneticilerinin kendilerini bu göreve uygun görmelerinin sevindirici bir durum olduğunu dile getirdiler.

Fuat Kuş’un yönetim listesinin kongreyi kazanması ile Abdullah Öner Meral, Mehmet Akbulut ve Hasan Ali Alim Beykozlu Giresunlular Derneğinin yönetim kuruluna seçildi.

Beykozlu Giresunlular Derneği’nin yeni seçilen Yönetim Kurulu Listesi ise şu isimlerden oluştu: 

Fuat Kuş

Abdullah Yümsel

Nermin Yavuz Keresteci

Gökhan Taneri Vural

Mesut Deniz

Orman Kurtoğlu

Hayrullah Usta

Abdullah Öner Meral

Ahmet Okumuş

İbrahim Çıtlak

Fırat Aycı

Tamer Kaya

Metin Karadeniz

Mustafa Öztürk

Cengiz Dursun
 

Denetleme Kurulu 

Hasan Karakaya

Yüksel Kılıç

Mehmet Akbulut

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.