SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özden’in Ankara Çıkarması!

Doğankent Belediye Başkanı Rüşan Özen, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Başkent Ankara’dan müjdeli haberlerle dönüyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2022 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2022 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Başkan Özden’in Ankara Çıkarması!

Doğankent Belediye Başkanı Rüşan Özen, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Başkent Ankara’dan müjdeli haberlerle dönüyor.

Başkan Özden, Ankara ziyareti kapsamında TBMM’de Giresun Milletvekilleri; Cemal Öztürk, Av. Sabri Öztürk ve Av. Kadir Aydın’ı çalışma odalarında ziyaret etti. İlçede devam eden yatırımlar ve talep edilen yatırımlarla ilgili Milletvekilleriyle görüşen Başkan Özden, yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunarak talep ve sorunlarını ileterek, destek istedi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Özden “İlçemizin yatırımlarının akamete uğramaması için Ankara’da sıkı takibe devam ediyoruz. Milletvekillerimiz Sn. Cemal Öztürk, Sn. Kadir Aydın ve Sn. Sabri Öztürk’ü gazi meclisimizdeki makamlarında ziyaret ettik.  İlçemizdeki yatırımlarımız ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. İlgi alakaları ve nazik misafirperverlikleri için sayın milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ALAGÖZ MADENDEN DOĞANKENT’E DESTEK SÖZÜ!

Başkan Özden, Doğankent’e büyük bir istihdam sağlayacak yatırım yapan Alagöz Holdingin Yönetimi Kurulu Başkanı Cantürk Algözü’de ziyaret ederek sosyal sorumluluk projeleri için destek sözü aldı.

Özden, Doğankent İlçesine Yaşlı ve Engelli Bakımevi yapılacağı müjdesi vererek yaptığı paylaşımda; “Ankara mesaimizde, İlçemiz sınırları içerisindeki her yatırımı ve yatırımcıyı sıkı takibe devam ediyoruz. Alagöz madencilik adı altında, ilçemiz sınırları içerisinde madencilik faaliyeti yürüten, Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cantürk Alagöz’ü çalışma ofisinde ziyaret ettik. Cantürk beyle, madencilik faaliyeti yürüttükleri sahalarda alınması gereken önlemlerle ilgili, verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Hiç kimsenin şüphesi olmasın her türlü önlemi alarak çevreye duyarlı çalışacaklarını ifade ettiler. Ayrıca arsasını ve projesini hazırladığımız, önümüzdeki günlerde yapımına başlayacağımız, yaklaşık 60 kişinin istihdam edileceği yaşlı ve engelli bakım merkezimizin finansmanı noktasında ciddi bir destek sözü de aldık. Güzel ilçemize hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

BAKAN KURUM’DAN GREYDER MÜJDESİ!

Ankara ziyaretleri kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u da Giresun heyeti ile birlikte ziyaret eden Başkan Özden, buradan da müjdeli haberler verdi.

Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Görele Belediye Başkanı Av. Tolga Erener, Çavuşlu Belde Belediye Başkanı Fatih Duzcu ve beldeden iki muhtarla birlikte gerçekleştirilen ziyaret sonrası müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Başkan Özden “Güzel ilçemize bir güzel haber daha... Bu hafta ilçemizin hizmetleri ve yatırımları anlamında verimli geçti çok şükür” diyerek yaptığı paylaşımda “Milletvekilimiz Sn. Kadir Aydın, Valimiz Sn. Enver Ünlü ve belediye başkanlarımız ile birlikte, Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'u ziyaret ettik. Sayın Bakanımız yıllardır ihtiyacımız olan iş makinesi (greyder) talebimize olumlu yanıt verdiler. Her konuda olduğu gibi bu konuda da desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Sn. Kadir aydına çok teşekkür ediyoruz. Sayın Bakanımıza bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi alakaları ve himmetleri için şahsım, kurumum ve ilçem adına şükranlarımı arz ediyorum” diyerek Bakan Kurum ve Milletvekili Aydın’a teşekkür etti.

İlgili İçerikler
Haberler
Haberler Foto Galeri
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.