SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özden, Halkın Yanında!...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2015 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2015 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Başkan Özden, Halkın Yanında!...
Özden, göreve geldikten sonra İl dışındaki Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve kanaat önderleri ile kurduğu sıcak diyaloglar sonucunda sadece Doğankent ilçesinde değil, il dışındaki Doğankentlilerin de görüş ve önerilerine önem vererek siyasete farklı bir bakış açısı getirirken, İlçenin sorunlarının çözümü içinde zaman ayırmayı ihmal etmedi.
 
Mahalle ve köy ziyaretleri ile sorunları ve eksiklikleri yerinde tespit etmeye çalışan Başkan Özden, özellikle engelli, yaşlı ve hasta ziyaretleri ile de yine farklı bir teşkilatçılık anlayışı içerisinde olduğunu gösterdi. Bazı çevrelerce her ne kadar bu çalışma ve çabaları secim yatırımı olarak lanse edilse de, Zaten siyasette teşkilatların önüne geçen kişilerin misyonu da aldığı görevi layıkıyla yerine getirmek olacağından yaptığı bu çalışmalar halk tarafından olumlu bulunmaktadır.
 
İlçede köy ve mahalle ziyaretleri kadar esnaf ve vatandaş ziyaretlerini de ihmal etmeyen Başkan Özden ve ekibi her kesimin ayağına giderek, sorunları muhataplarından dinlemek suretiyle siyasete farklı bir soluk getirme çabası içerisinde olduğunu da göstermiş oldu.
 
Göreve geldikten sonra ilçede kendisini hissettirmeye başlayan işsizlik sorununun çözümü için gerek, Çalışma ve İş Kurumu aracılığı ile ilçeye istihdam sağlayacak alanlar açmaya gerekse özel şirketler vasıtasıyla ilçedeki işsiz gençlerin iş sahibi olması için gayret sarf ederken, ilçe merkezi ve köylerinden de birçok Doğankentli gencin kamu kurum ve kuruluşlarında memur statüsünde işe yerleştirilmesine vesile oldu.
 
Siyasal çalışmaları ve yatırım hizmetlerinin yanında sosyal içerikli çalışmaları ile de dikkatleri üzerine çeken Özden’in insanlara hizmet etme noktasında siyasal ayrımcılık değil, hizmet ve ihtiyaca yönelik öncelikle hareket etmeye çalıştığı gözlemlenirken, bu tutumunu Doğankent’te sosyal ve siyasal barışın sağlanması için önemli olduğu vurgulanmaktadır.    


 

 

 

 

 

 




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.