SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Basın’ın Kalbi Tirebolu’da Atacak

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2014 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2014 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Basın’ın Kalbi Tirebolu’da Atacak
Medya ve iletişim dünyasının önde gelen isimlerinin, yerel medya ile tecrübelerini paylaştığı, iletişim dünyasına yeni adım atanlar için farklı ufukların çizildiği "Medya ve İletişimde Tecrübe Paylaşım Günleri" konferanslar dizisinin bu seferki durağı Giresun.
 
Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi'nde saat 09.30'da başlayacak konferansa; Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Başbakanlık basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya ile Ankara ve İstanbul'dan deneyimli gazeteciler katılacak.
 
İletişim dünyasına yeni adım atanlar için farklı ufukların çizileceği konferansa, dinleyici olarak Giresun Üniversitesi öğrencileri, Giresun medyası ile çevre illerden yerel ve ulusal medya çalışanları katılacak.
 
Yeni iletişim çağında medyanın en önemli işlevinin demokrasiyi canlı tutmak olduğu gerçeğinden hareketle kurumların ve medyanın değişen dünyaya nasıl ayak uyduracağının konuşulacak.
 
Açılış konuşmalarını Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’ın yapacağı konferansa; Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof Dr. Zakir Avşar, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof Dr. Metin Kazancı, Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, Doğan TV Spor Genel Yayın Yönetmeni İlker Yasin, Beyaz TV Objektif Programı Yapımcısı - Sunucusu Kadir Çelik, Haber7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, Gazeteci Yazar Nuray Başaran ve Gazeteci Yazar İdris Akyüz gibi tanınmış isimler konuşmacı olarak katılacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.