SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yardımcısı, Terör Mağdurunu Ziyaret Etti

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 20:47
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 20:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Başbakan Yardımcısı, Terör Mağdurunu Ziyaret Etti
Geçtiğimiz günlerde ilçemizin Kozköy Köyü vatandaşlarından Abdurrahman Bekirefendioğlu, Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalıştığı KOLİN A.Ş. ye ait Yaşmaklı Barajında görevi başında iken mayına basarak sağ ayağını kaybetmişti.

Olayın meydana geldiği andan itibaren yaralının ve ailesinin yanından ayrılmayan, yaralının ambulansla Giresun a getirilmesi sırasında da yanında olan, tedavi sürecinde sürekli hastane yetkilileri ile irtibat halinde olarak gelişmeleri yakından takip eden Başkan Özden, bugün ilimize gelen Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli’nin yaralı Abdurrahman Bekirefendioğlu’nu hastanede ziyaret etmesini sağladı.

Başbakan Yardımcısı Canikli’yi Ordu-Giresun havalimanında karşılayan protokol üyelerinin içerisinde yer alan Başkan Özden, Giresun Valisi Hasan Karahan ile birlikte durumu Başbakan Yardımcısı Canikli’ye aktardı. Canikli de Valilik ziyareti ardından yaralıyı tedavi görmekte olduğu Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Hastanesinin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesinde ziyaretti.

Ziyaret sırasında yaralının kendisi ve ailesi ile yakından ilgilenen Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, her türlü istek ve ihtiyaçlarının karşılanması için bir talepleri olup, olmadığını sorarak, hastane yetkililerinden yaranını genel durumu hakkında bilgi aldı.

Patlamada ayağını kaybeden Abdurrahman Bekirefendioğlu ve ailesi de kendilerinin her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını, hastane veya doktorlarla ilgili bir memnuniyetsizliklerinin bulunmadığını belirterek, kendilerinden desteklerini esirgemeyen idarecilere teşekkür etti.

Ziyaret sırasında Başbakan Yardımcısı Canikli’nin yanından ayrılmayan Başkan Özden, sadece yatırımlar ve hizmet alımları konusunda değil, sosyal meselelerde de ilçe halkının durumunu en üst seviyede yetkililere aktararak takdir topladı.

Doğankent Kaymakamı Uğur Köroğlu da hastane ziyareti sırasında Başbakan Yardımcısı Canikli ye eşlik etti.

Hastane Başhekimi Opr. Dr. Tuncer Öztürk den yaralının son durumu hakkında bilgi alan Canikli, ardından yaralı özel güvenlik görevlisi Abdurrahman Bekirefendioğlu’nun babası ve eşiyle bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarete; Sayın Valimiz Hasan Karahan, Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk, İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Doğankent Kaymakamı Uğur Köroğlu, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İl Sağlık Müdürü Opr.Dr. Ahmet Bal, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Hasan Hüseyin Aslantürk, Ak Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Tekin ve Ak Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden de katıldı.












Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.