SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakanla müdürü karıştırırsan...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2012 23:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2012 23:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Bakanla müdürü karıştırırsan...
Türkiye’de ilk kez Erzurum’da olan Curling Arena’da incelemelerde bulunan Bakan Kılıç, 3 bin kişilik buz hokeyi salonuna gitti. Burada patenle kayan Somalili öğrencilerle sohbet eden Bakan Suat Kılıç daha sonra Palandöken Gençlik Merkezi’ne geçti. Sınıfları gezen Bakan Kılıç, bilgisayar öğretmenliği yapan Hüda Bucuğa’ya (Fotoğrafta ortada), "Ne öğretiyorsunuz burada" diye sordu. Bunun üzerine Hüda Bucuğa, "Bilgisayar programlarını öğretiyoruz" deyince Bakan Kılıç, "Bilgisayar bilmeyen var mı burada?" diye sordu. Bucuğa Bakan Kılıç’a, "Yok müdürüm" diye yanıt verince Kılıç yanındakilere ’Müdürüm’ diye hitap ederek eğitmene takıldı.
 
Bir başka sınıfa giren Bakan Kılıç yanından ayrılmayan genç öğretmen Hüda Bucuğa’ya, "Sen buranın müdürü müsün" diye sordu. ’Hayır’ diyen eğitmene Bakan Kılıç, "Bakanla müdürü karıştırırsan biraz zor olursun" diye konuştu.
 
Bakan Kılıç gençlerin Sarıkamış’a gideceğini öğrenince, "Orada epeyce bir kalabalık olacağız gençler. Ama kuru kalabalık olmayın. 10 bin kişiyle gideğiz. 10 milyon kişiyle de çıksak metrelerce karın üstünde damla ıslanmazsak kuru kalabalık olarak kalırız. Orada ne var, ecdat ne uğruna şehadet şerbetini içmiş, en son ne yemiş? Bunları bileceğiz. Şuurlu kalabalık olacağız" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.