SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKSA Doğankent’te Çalışıyor

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2013 20:31
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2013 20:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
AKSA Doğankent’te Çalışıyor
Doğankent ilçesinde etkili olan ve yer yer 1-1,5 metreyi bulan kar kalınlığına rağmen Doğankent Kaymakamlığınca yolların açılması ile birlikte AKSA yetkilileri de ilçeye bağlı köylere elektrik vermek içi geceli gündüzlü çalışmalarını sürdürüyor.
 
İlçede 10 Aralık Salı günü başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Kozköy, Güdül, Çatak, Çatalağaç ve Söğütağzı Köylerine, elektrik hatlarında meydana gelen arıza nedeniyle 3 gün elektrik verilemedi.
 
AKSA Doğankent görevlileri yoğun bir şekilde çalışmalarını aralıksız sürdürerek 13 Aralık Cuma günü Çatak ve Güdül Köylerinin elektriklerini gündüz saatlerinde verdikten sonra Çatalağaç Köyününde elektriğini gece saat 24.00 civarlarında verdi.
 
Çatalağaç Köyü sakinleri Harşit Vadisi haber sitesi aracılığı ile gece geç saatlere kadar özverili çalışmalarından dolayı AKSA görevlileri ile köy halkından Serdar Bayrak’a teşekkür etti.
 
Harşit Vadisi haber sitesi verdiği haberde Çatalağaç Köyünün elektriğinin Doymuş altında yıkılan bir elektrik direği sebebiyle yanmadığını belirterek; “Direğin yerini kazmak için kazıcı ve gece direğe elektrik tellerin bağlanması için itfaiye aracını veren Doğankent Belediye başkanı Nazmiye Kabadayı’ya haber sitesi yönetimi olarak teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.