SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adaylara Ücretsiz Tanıtım Yapıyoruz

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2014 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2014 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Adaylara Ücretsiz Tanıtım Yapıyoruz
Site yönetimimiz aldığı bir karar ile Doğankent İlçe Merkezi başta olmak üzere, tüm mahalle ve köylerimizde seçime katılacak adayların Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyesi, İl Genel Meclis Üyesi, Mahalle ve Köy Muhtarı adayları ile muhtar azalıkları için adaylığını açıklayan bütün adaylarımızın ücretsiz tanıtımını sitemiz üzerinden yapılacaktır.
 
Adayların daha iyi tanıtılması, halkımızın kendini 5 yıl yönetecek olan adayları ve projelerini daha iyi öğrenebilmesi amacıyla başlattığımız bu çalışmanın ilçemizde muhtar azalığından Belediye Başkanlığına kadar tüm adayların belli bir kalitede ve ilçeyi temsilde halkın teveccühünü kazanan kişilerden olmasını temininden faydalı olacağını umut etmekteyiz.
 
Sitemizde tanıtımının yapılmasını isteyen adaylar, hazırlayacakları tanıtım metni veya broşürlerini, fotoğrafları ile birlikte adresine göndermeleri halinde günlük ortalama 200 tekil ziyaretçisi olan hatta zaman zaman 500-600 seviyelerinde tekil ziyaretçi seviyesine ulaşan Doğankent ilçesinin en büyük haber sitesinde tanıtımlarını ücretsiz olarak yapma imkanı bulmuş olacaklardır.
 
Tanıtımını yaptırmak isteyen adayların telefonla editörlerimize yapacakları başvurular dikkate alınmayacağı gibi bu işle ilgili sadece bir arkadaşımız görevlendirileceğinden mutlaka haberde kullanılmak üzere bir (1) adet fotoğraflarını ve yayınlanmasını istedikleri metni (Hazır olmak şartıyla Broşörda olabilir.) sitemizin elektronik posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Diğer kanallarla elden veya facebook gibi sosyal paylaşım siteleri üzerinden gönderilecek başvurular dikkate alınmayacaktır.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.