SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acı Haber Afyon’dan Geldi

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2013 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2013 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Acı Haber Afyon’dan Geldi
Şehitliğe giden hemşerilerimize karşı göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı camiamız tarafından sevilen isimler arasında yer alan muhtar Arif Doğan 26 Aralık 2013 Perşembe günü Afyon İşçehisar ilçesi ile Karaağaç köyü arasında geçirmiş olduğu elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.
 
Muhtar Doğan’ın kullanmış olduğu aracın içerisinde Hidayet Altundaş isminde Doğanlar köyü nüfusuna kayıtlı bir başka genç’in olduğu öğrenilirken cenazelerinde bugün Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Doğanlar köyünde defin edileceği öğrenildi.

 
Her yıl yapılan şehitlik törenlerine ev sahipliği yapan Doğanlar Köyü muhtarının ölüm haberi Giresunluları da derin üzüntünün içerisine sokarken, Bursa’da kurulan Giresunlular Federasyonu başkanı Orm.Müh.Üzeyir Aktaş bir taziye mesajı yayınlayarak Doğanlar köyü halkına başsağlığı dileklerini iletti. Aktaş yapmış olduğu açıklamada; “Arif Doğan abimiz bizim için çok değerliydi. Köyünün de uzun yıllardan bu yana muhtarlığını yapıyordu. Her yıl şehitliğimizi ziyarete gittiğimizde bizleri en iyi şekilde ağırlar, dedelerimize o topraklarda sahip çıkardı. Kendisine ve beraberinde bulunan genç kardeşimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve dostlarına sabır dilerim”

 
Giresun Havadis Gazetesi olarak Giresunlular Şehitliğinin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan merhum Arif Doğan ve Hidayet Altundaş’a Allah’tan rahmet yakınlarına ve dostlarına başsağlığı dileriz.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.