SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşadamı Bekir Alim’den Yatırım Atağı

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2014 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2014 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
İşadamı Bekir Alim’den Yatırım Atağı

Sahibi olduğu KSS Limited Şirketi bünyesinde faaliyet gösteren; Yalıtım, Sigorta, Uluslararası Danışmanlık Hizmetleri, Uluslararası Denetim Gözetim ve Teknik Hizmetler, personel hizmetleri gibi bir çok alanda yüzlerce kişiye istihdam sağlayan Bekir Alim, faaliyet gösterdiği sektörde ve farklı sektörlerde yeni yeni yatırımlarla ilimizin ve bölgemizin ekonomik gelişmesine katkı sağlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda İşadamı Bekir Alim’in davetlisi olarak Giresun’a gelerek, Giresun’a yalıtım malzemesi imalatı tesisi kurmayı planlayan Hollandalı Resolco Internatlonal bv firması yetkilisi Bart Hinten’den,  Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Fikret Günaydın ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na ziyaret.

Resolco firma yetkilisi Hintel ile birlikte Giresun TSO’yu ziyaret eden KSS Yalıtım İnşaat firma yetkilisi Bekir Alim, bölgemizde yalıtım malzemesi imalatı düşündüklerini ifade ettiler.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu,”Giresun yatırıma açık ve yatırımcı için stratejik bir öneme sahiptir. Giresun işçi maliyeti ucuz, Orta Doğu ve Orta Asya pazarına hakim konumdadır. Ulaşım altyapısı büyük ölçüde tamamlanmış ve ilimizde yapılacak yatırımların önü açıktır. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak yatırımcının her zaman yanındayız. ”dedi.

Resolco firma yetkilisi Bart Hinten;”Hollan’da ve Dubaı’de yatırımlarımız var. Dostlarımızın önerisiyle Türkiye’ye yatırım yapmak istiyoruz. Dünya’nın birçok ülkesinde çalışmalarımız var.” diye konuştu.

KSS Yalıtım İnşaat firma yetkilisi Bekir Alim; “Yalıtım malzemeleri üreten uluslar arası bu firma ile Giresun’da ortak bir yatırım yapmak istiyoruz. Önce Espiye ilçesinde bir yer düşünüldü ancak bizim dışımızda cereyan eden gerekçelerden dolayı olmadı. Daha sonra Giresun OSB’de yer tahsisi edildi. Bu alanda eğimden dolayı perde duvar ve yol sorununu çözer isek yatırımımıza yakında başlayacağız. Sizlerden de destek beliyoruz. Planladığımız yalıtım malzemeleri üretim tesisi imalata başladığında tesiste 200’e yakın kişi istihdam edilecek.” dedi.    

Diğer yandan ziyaretin anısına Giresun Ticaret Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu,Hollandalı yatırımcı Bart Hinten’e bir plaket takdim ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.