SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Evim Arsa Tanıtım TIR’ı Giresun’da!...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut olan 'İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Evim Arsa' projesinin Tanıtım TIR’ı 1 Kasım Salı günü saat 12.00’de Giresun’da Giresun Valiliği (Hükümet Konağı) önünde olacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2022 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2022 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Evim Arsa Tanıtım TIR’ı Giresun’da!...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut olan 'İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Evim Arsa' projesinin Tanıtım TIR’ı 1 Kasım Salı günü saat 12.00’de Giresun’da Giresun Valiliği (Hükümet Konağı) önünde olacak.

Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan “İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Evim Arsa” projesinin tüm detayları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ başkanlığı tarafından basın ve kamuoyuyla paylaşılmaya devam ediyor.

Projeyle ilgili vatandaşların merak ettikleri sorular sosyal medya, yazılı-görsel medya ve TOKİ bilgilendirme hattından yanıtlanıyor. Bu kapsamda vatandaşların merak ettikleri soruları yerinde cevaplayabilmek için yeni bir hizmet daha başlatıldı.

Projenin detaylarını vatandaşlara yerinde anlatmak amacıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ’nin “İlk Evim, İlk İş Yerim ve İlk Evim Arsa” projesi tanıtım TIR’ı Ankara’dan yola çıktı.

İlk durağı Ankara olan Tanıtım TIR’ı ile vatandaşlarımızın proje kapsamında merak ettiği tüm sorular, TOKİ personeli tarafından cevaplanacaktır. TIR’daki uzman personel, TOKİ projesi olan illeri ziyaret ederek TOKİ tarafından yapımı tamamlanan örnek daireleri VR gözlük sayesinde 360 derece ile vatandaşlara gezdirilecek, kat planları ve projelerde kullanılacak malzemeler hakkında detaylı bilgi verecek.

"İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Evim Arsa" projesi kapsamında ilk etapta 250 bin sosyal konut, 1 milyon konut arsası ve 10 bin iş yeri verilecektir. Giresun özelinde ise 1550 sosyal konut, 2 bin konut arsası teslim edilecektir.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.