SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Duster Jeep’lere Ne Oldu?

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2014 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2014 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Duster Jeep’lere Ne Oldu?
Toplantıda; İki farklı firmadan kiralanan iki adet Jeep’in belediyede kiralık olarak bulunmasının hiçbir hizmete yönelik olmadığı, bu araçların kira bedelleri ile daha önemli hizmetlerin görülebileceği gerekçesiyle, belediyenin bütçesine yük olan bu iki aracın geri gönderilmesine karar verildi.
 
İddialara göre; Doğankent’in sabık belediye başkanı Nazmiye Kabadayı döneminde iki farklı firmaya ait iki tane Dacia Duster Jeep, Doğankent Belediyesi’ne kiralık olarak verilmiş ve bu araçlardan bir tanesini Kabadayı’nın kendisi makam aracı olarak kullanılırken, diğerini de kardeşine tahsis ettiği öne sürüldü.
 
İlçede bu iki aracın Kabadayı kardeşler tarafından kullanıldığı vatandaşlar tarafından bilinirken, araçların Belediye tarafından kiralandığı seçimlerden sonra ortaya çıktı.
 
Vatandaşlar, bu araçların Kabadayı kardeşlere ait olduğunu zannettikleri, ancak sonradan öğrenildiğine göre araçların belediyeye ait kiralık araçlar olduğunun anlaşıldığı, bu zamana kadar Nazmiye Kabadayı’nın Belediye Başkanı olarak araçlardan bir tanesini makam aracı olarak kullanmasının normal karşılanabileceği ancak kardeşine tahsis edilen aracın hangi kamu hizmeti adına tahsis edildiği ve kardeşinin şahsi işlerinde bile bu aracı kullandığı zamanlarda her türlü yakıt giderinin nasıl karşılandığı öğrenilemedi.
 
İlçede merak edilen konu, acaba daha kimlere, belediye bütçesinden bu şekilde ayrıcalıklar tanınarak ilçe halkına hizmet olarak gitmesi gereken ödeneklerin, belli kişilere hangi hizmete amaç için peş-keş çekildiği hususudur.
 
Önümüzdeki günlerde Başkan Tekin ve meclis üyelerinin Belediye Sosyal Tesisleri adı altında işletilen Lokal ve işletmesi Doğankentspor’a devredilen Halı Saha’nın durumunu ele alacakları ve buralarda ne gibi belediyeyi zarara uğratacak işlemler yapıldığının masaya yatırılacağı öğrenildi.
 
Doğankent’e gelen ödeneklerin Doğankent Halkının tamamının faydalanması noktasında adil bir şekilde kullanılması ve kullandırılması yönündeki kamuoyunu bilgilendirme adına yapılan haberlere ve geçmişte belediyenin uğradığı zararların büyüklüğüne ve uğratanların kimler olduğuna yönelik haberlere gelen bilgiler ışığında devam edilecektir.    
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.