SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentli İşadamının Büyük Başarısı

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2017 21:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2017 21:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentli İşadamının Büyük Başarısı
 İşadamı Bekir Alim tarafından 2003 yılında kurulan KSS Uluslararası Denetim Gözetim ve Teknik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. kurulduğu günden bugüne kadar sektörde öncü bir kuruluş olarak yoluna devam etmektedir. Profesyonel kadrosuyla müşteri ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı ilke edinen firma müşteri odaklı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Her geçen gün başarılı işlere imza atarak büyüyen firmanın bugün önemli ziyaretçileri vardı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan Başkanlığında, Bakanlık bürokratları ile “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında Giresun’a gelen heyet, Giresun’da işçiler, işverenler, Ticaret ve Sanayi Odaları ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile bir araya geldikten sonra yatırımcı ile işverenin çalışma hayatı ile ilgili sorunları dinlemek, görüş ve önerileri almak üzere Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Sarı ile birlikte KSS Firmasının Giresun OSB de bulunan yeni hizmet binasında Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Alim’i ziyaret etti.

Heyet, yatırımlarından dolayı Alim’e teşekkür ederek, özellikle işveren ile sanayicilere yeni istihdam hedefleri, aktarılacak ilave istihdam destekleri konusunda bilgilendirme yaptı.

Giresun ilinde; Giresun Belediyesi, Giresun Devlet Hastanesi, Giresun Göğüs Hastanesi, Giresun Doğum Hastanesi, Giresun Fizik Tedavi Hastanesi, Giresun Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Bulancak Devlet Hastanesi, Doğankent HES, Giresun İl Özel İdaresi, Giresun PTT ve Ordu PTT gibi birçok kamu kurumuna hizmet alımı yoluyla iş yapan KSS Firması özel sektörün de aranılan firmaları arasında yer alıyor.

KSS tarafından; Giresun Garanti Bankası, Giresun Akbank, Giresun İş Bankası, Tirebolu İş Bankası, Akdağ İnşaat gibi firmalara temizlik hizmeti verilerken, Yalıtımda da Giresun’da sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Kamer İnşaat, Güngör Kardeşler, Usta Mühendislik, Gülenler İnşaat, Tek yol İnşaat, Karedeniz İnşaat gibi firmaların yalıtım işlerini başarıyla gerçekleştiriyor. Sigortacılık sektöründe de yerini alan KSS; Yetimoğlulları, Harşıtlı Gıda, Kardağ Su, Aykutoğlu A.Ş. gibi firmalara da sigortacılık alanında hizmet veriyor.

Giresun Organize Sanayi Bölgesine yalıtım üzerine önemli bir yatırım yapan Alim’in başında olduğu firma her geçen gün bünyesine yeni elemanlar katarak sektörün öncü firmaları arasında lokomotif görevi yapmaya başladı.










Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.