SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKSA Sorunu Başbakan’a iletildi

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2013 23:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2013 23:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
AKSA Sorunu Başbakan’a iletildi
Öztürk,”Sayın Başbakanımız, Giresun halkının AKSA’dan kaynaklanan sorunlarının çözümü için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Taner Yıldız’a gerekli talimatı verdi. Giresun halkı müsterih olsun. AKSA firması artık halkımızı mağdur edemeyecek” dedi.
 
Öztürk, yaptığı açıklamada, Ankara’da yapılan il başkanları toplantısına katıldığını, burada da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bazı bakanların da yer aldığı ikili bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtti. İl Başkanı Av. Sabri Öztürk, Başbakan Erdoğan ile yaptığı görüşmede, Giresun’da bugünlerde en ciddi sorun durumuna gelen AKSA Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.’den kaynaklı Giresun halkının yaşadığı sıkıntıları kendisine aktardığını ifade etti.
 
AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, ”Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan ile samimi bir ortamda gerçekleştirdiğimiz görüşmemizde, AKSA Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.’den kaynaklanan halkımızın yaşadığı elektrik sorunlarını bir bir kendisine aktardım. Sayın Başbakanımıza, AKSA firmasının, Giresun halkına gereken hizmeti vermediği, gereken yatırımları yapmadığını, Özelleştirme şartlarını yerine getirmediğini, işinin ehli olmayan personelle iş yaptıklarını, kısacası Giresun halkını mağdur ettiğini kendisi ile yaptığım görüşmemizde ilettim” dedi.
 
Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın da, görüşmede Giresun halkının yaşadığı elektrik sorunlarının çözümü için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a gereken talimatı verdiğini aktaran Öztürk, ”Sayın Başbakanımız her zaman Giresun ve Giresun halkının sorunlarını yakından takip etmiş, çözümleri için de hassasiyet göstermiştir. AKSA firmasının halkımıza yaşattığı sıkıntıların giderilmesi noktasında da konuya yakından ilgilendi. Gerekli notlarını aldı. Sayın Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a da Giresunlu halkının layık olduğu elektrik hizmetlerini alabilmesi için de gereken talimatı verdi. Sayın Başbakanımız ayrıca çalışmaların ivedilikle başlatılmasını istedi” diye konuştu.
 
Görüşme sırasında Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın da kendisine destek verdiğini vurgulayan Öztürk, “Sayın Bakanımız da bize gereken desteği vererek, Özelleştirilen kurumları alan firmaların işinin ehli olmayan kişileri çalıştırdıklarını, bu nedenle de halkın mağduriyetler yaşadığını Sayın Başbakanımıza iletti. Sayın Bakanımızın bizlere verdiği bu destek çok önemli. Kendisine bizlere verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
 
“Giresun halkı müsterih olsun. Biz sorunları biliyor ve çözümü için çabalıyoruz” diyen Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “10 yıldır iktidarda olan AK Parti, her zaman Giresun halkının sorunlarına eğilmiş, çözümü için gecesine gündüzüne katarak çalışmıştır. Bu geçmişte böyle olmuş, gelecekte de böyle olacaktır. AKSA firmasının halkımıza yaşattığı sorunları iyi biliyoruz. Bunların çözümü için de gereken adımları hızla atıyoruz. Giresun halkı müsterih olsun. AKSA firmasından kaynaklanan elektrik sorunları giderilecektir. Giresun halkının layık olduğu hizmeti AKSA’nın sağlaması için gereken tüm yaptırımlar ilgili firmaya uygulanacaktır. Giresun halkını mağdur etmeye kimsenin hakkı yok. Giresun halkı müsterih olsun. AKSA firması artık halkımızı hiçbir şekilde mağdur edemeyecek. Giresun halkına layık olduğu hizmeti en iyi şekilde yerine getirecekler.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.