SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeki Akbulut Ameliyat Oldu

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Zeki Akbulut Ameliyat Oldu
Doğankent İlçesinde uzun yıllar kıraathane işletmeciliği, Nakliyecilik, Dolmuşçuluk ve Taksi Şoförlüğü yapan Zeki Akbulut, bir dönem İstanbul İli Beykoz İlçesi Çubuklu Mahallesinde Bakkal Dükkânı ve Pide Salonu işletmeciliği faaliyetlerinde de bulundu.
 
Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin Doğankent İlçe Teşkilatı kurucusu olan ve Doğankent’in ilk BBP İlçe Başkanı unvanını da elinde bulunduran Akbulut, aralıklarla MHP Doğankent İlçe Teşkilatında da Başkan Yardımcılığı ve Muhasiplik görevlerinde bulundu. Doymuş Köyü’nde iki dönem Köy İhtiyar Meclisi Üyeliği ve muhtar vekilliği de yapan Akbulut, ilçede ve çevresinde sevilen bir kişiliğe sahip.
 
Akbulut’un 21 Ekim Pazar günü rahatsızlandığı ve 22 Ekim Pazartesi günü muayene için gittiği Giresun Özel Ada Hastanesinde Apandisit teşhisi ile hastaneye yatırıldığı ve bu sabah başarılı bir cerrahi operasyon geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Akbulut’un 1-2 gün daha tedavi altında tutulduktan sonra taburcu edileceği öğrenildi.
 
Doğankentgazetesi olarak kendisine geçmiş olsun dileklerini iletir, acil şifalar dileriz. Giresun Özel Ada Hastanesi 4 Kat 405 Numaralı odada yatan Akbulut’a geçmiş olsun dileklerini iletmek isteyenler için cep telefon numarası 0544 471 63 05’dir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.