SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yazıcı Ailesinin Büyük Acısı

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2014 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2014 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Yazıcı Ailesinin Büyük Acısı
Doğankent ilçesi Süttaşı Mahallemizin Belen Mevkiinden Rahmetli Emir’in İbrahim Yazıcı’nın gelini ve Hüseyin Yazıcı’nın eşi Meliha Yazıcı dört gündür yoğun bakımda tutulduğu hastanede hayata veda etti. Meliha Yazıcı sevenlerini derin yasa boğdu.
 
Süttaşı Mahallesi Deregözü’nden Rahmetli Sadık Yazıcı’nın en küçük çocuğu olan ve Hüseyin Yazıcı ile evli olan Meliha Yazıcı 43 yaşındaydı ve uzun süredir ailesiyle birlikte Bursa’da ikamet etmekteydi. Kurban Bayramında Süttaşı Mahallesi’nde kısmi felç geçiren ve Giresun’da bir süre tedavi olan merhume, hastalığı atlatmış ve Bursa’ya dönerek fizik tedaviye başlamış; tedaviden çok olumlu sonuç almıştı. Doktorları hastanın beyne giden iki damarının tıkalı olduğunu belirterek ona anjiyo yapmışlar ve yapılan operasyon çok başarılı geçmişti.
 
Ancak kısa süre önce yeniden rahatsızlanarak Bursa Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılmış olan Yazıcı, dört gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi vermekteydi.
 
Meliha Yazıcı, arkada gözü yaşlı beş çocuk ve bir eş ile birlikte onu çok seven kardeşlerini ve diğer aile mensuplarını bıraktı. Merhumenin genç yaşta hayata veda etmesi Süttaşı Mahallesinde de büyük üzüntü yarattı.
 
Merhumenin cenazesi yarın Süttaşı Mahallesi-Belen’de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
 
Merhumeye Allah’tan rahmet, geride kalan çocukları, eşi, kardeşleri başta Mehmet ve Ahmet Yazıcı olmak üzere diğerleri ile sevenleri ve dostlarına sabırlar diliyoruz.



KAYNAK : Süttaşı Haber (www.suttasihaber.com&www.suttasi.com)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.