SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden “Önce Hizmet Sonra Siyaset!”

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Özden “Önce Hizmet Sonra Siyaset!”
 Başkan Özden, köy ve mahalle yollarının sanat yapılarının, bakım ve onarım çalışmalarının yapılması, yolların standart hale gelmesi için asfalt ve beton dökme çalışmalarının gerçekleştirilmesi, yeni ham yolların açılması için ilgili kurumlarla sürekli irtibat halinde bulunarak, ilçenin ulaşım sorununu en aza indirmek için yetkililerle köy ve mahallelerde incelemelerde bulunuyor.

İlçenin Güvenlik Köyü ile Çatalağaç Köylerini birbirine bağlayacak olan Devecük-Fırışlik arasında hamyol çalışmalarının başlatılmasında büyük emek sarf eden Özden, mevcut yolların iyileştirilmesi içinde çalışmalara hız verdi.

Kış mevsiminin sona ermeye başlaması ile çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Başkan Özden, ilçenin Doymuş Köyü Gökçebel Mahallesinden yol betonlama çalışmalarına start verdirirken, yolda yapılan çalışmaları ve heyelan sonucu kapanan Çatalağaç Köyü vasıta yolunu İl Genel Meclis Üyesi Fatma Dil ile birlikte gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Özden, 9 köy 5 mahallesi olan Doğankent ilçesinin, karayolları yol ağında bulunan tek köyü, aynı zamanda ilçenin en büyük, Giresun’un da sayılı büyük köylerinden olan Çatak Köyü karayolu ile ilçenin en büyük mahallesi olan Süttaşı Mahallesinde ki karayolları yol ağında olan vasıta yollarında, Karayolları 10.Bölge Müdürlüğü Giresun 104.Şube Şefi Kadri Altuntaş ile incelemelerde bulundu.

Karayolları 104.Şube Şefi Altuntaş, Çatak-Güdül Köyü Grup Yolu ve devamındaki Çatak Köyü-Görele (Çömlekçi) karayolu bağlantısında yer alan güzergahta incelemelerde bulunarak, yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi topladı.

Ak Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden ile birlikte 22 Mart Çarşamba günü Çatak Köyü ve Süttaşı Mahallesi’ne giden 104.Şube Şefi Kadri Altuntaş, yol güzergahında tespit edilen eksikliklerin biran önce giderilmesi için belli bir plan ve proje dahilinde çalışmalara başlanacağını söyledi.

“Önce hizmet sonra siyaset” düsturu ile yola çıktıklarını dile getiren Ak Parti Doğankent İlçe Başkan Rüşan Özden de yaptığı açıklamada “Karayolları 104.Şube Şefimiz Sayın Kadri Altuntaş ile birlikte ilçemizdeki karayolları ağında bulunan yollarda yapılacak olan çalışmaları tespit ettik. Kış mevsimi sonrası yollarımızda oluşan bozulmaları, temizlik işlerini ve duvar yapım işlerini bir plan dahilinde kısa süre içerisinde karayolları şube şefliği eliyle yaptıracağız. Davetimize icabet edip ilçemize zaman ayıran Karayolları Şube Şefimiz Sayın Kadri Altuntaş'a teşekkür ediyoruz. Çatalağaç Köyümüzde heyelandan kapanan yolumuzun açılma çalışmalarını ve Doymuş Köyümüzün Gökçebel Mahallesinde devam eden betonlama çalışmalarımızı yerinde kontrol ettik” dedi.





















Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.