SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilere Hamsi Ziyafeti

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2015 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2015 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Öğrencilere Hamsi Ziyafeti
Doğankentli hemşehrimiz olan eski Doğankent İlçe Milli Eğitim Müdürü şimdinin Seyyid VakkasYurt Müdürü Nurettin Günay’ın organizasyonunda öğrencilerin sınavlardan sonra stres atması ve birlikte hoşça vakit geçirmesi için düzenlenen etkinliğe öğrencilerin yanı sıra yurt personeli ve davetlilerde iştirak etti.
 
Giresun Gedikkaya Mahallesindeki Seyyid Vakkas Öğrenci Yurdu (Eski Devlet Hastanesi) bahçesinde hafta sonu düzenlenen hamsi şenliği tam bir şölen havasında geçti.
 
Öğrencilerin ve yurt çalışanlarının, yine öğrencilerden oluşan orkestra eşliğinde, canlı müzikle birlikte yan yana dizilen ızgaralarda pişirdiği hamsiler, davetlilere ve öğrencilere ikram edildi.
 
Yazdan kalma bir havada açık alanda düzenlenen hamsi şenliğinde; öğrenciler hep birlikte müzikler eşliğinde doyasıya eğlenerek sınav streslerini üzerinden atarken, yurt çalışanları, bazı öğretim görevlileri ve davetlilerde ailelerinden ve memleketlerinden uzakta eğitim gören öğrencilerle birlikte olarak, onlara unutamayacakları bir gün yaşatmanın mutluluğunu tattırdılar.
 
Geçtiğimiz aylarda göreve yeni başlayan KYK İl Müdürü Fethi Elmas ve Seyyid Vakkas Yurt Müdürü Nurettin Günay, öğrencilere yönelik düzenledikleri çeşitli etkinliklerle ve sosyal aktivitelerle, monoton bir yurt ve öğrenci idaresi anlaşıyını bir kenara bırakarak, öğrencilerle yakınen ilgilenen, onlarla değişik etkinliklere katılarak farklı bir yöneticilik anlayışı sergilemek suretiyle, öğrenci memnuniyetini ön planda tutan bir idareci profili çizdiler.
 
Bu iki başarılı idarecinin kısa sürede öğrencilerin sosyal ve psikolojik yönden toplum içerisinde ve sosyal çevre içerisinde daha aktif olarak yer almalarını sağlayacak etkinlikler düzenlenmesi kamuoyu tarafından da takdir ve memnuniyetle karşılanıyor.
 
Hafta sonu düzenlenen hamsi şenliğine ; KYK İl Müdürü Fethi Elmas’ın yanı sıra bazı öğretim görevlileri, yurt çalışanları ve davetliler katıldı.  















Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.