SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MYO Müdüründen Tekin’e Ziyaret

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2016 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2016 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
MYO Müdüründen Tekin’e Ziyaret
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen devir teslim töreni ile eski MYO Müdürü Doç. Dr. Ali Ata Yiğit’ten görevi devralan Doç.Dr.Sedat Maden, Doğankent ilçesindeki ilk ziyaretine Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksek Okulu’nun Doğankent Veysi Akın Koloğlu Ek Hizmet binası ziyaret edilerek başladı.
 

 
Doğankent’te geçtiğimiz yıl açılan Elektrik ve Enerji Bölümü’nü gezen Maden, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Arif Emre Özdemir'den okulun durumu ve öğrencilerin sorunları hakkında  bilgi aldı.
 
MYO Müdürü Doç. Dr. Sedat Maden ardından beraberinde Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Refik Yılmaz, Yüksekokul Sekreteri M. Tahir Tacal ve Elektrik ve Enerji Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Arif Emre Özdemir ile birlikte Doğankent  Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin'i makamında ziyaret etti.
 
Ziyaretin anısına Başkan Tekin tarafından, MYO Müdürü Doç.Dr. Maden’e bir plaket hediye edildi.

 
Doğankent’te Veysi Akın Koloğlu adına yaptırılan ve Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksekokulu Ek Hizmet Binası olarak faaliyete geçen okulda şu anda Elektrik ve Enerji Bölümü olarak tek bölümde eğitim verilmekte ve bu bölüme bağlı olarak Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım programı adı altında tek program bulunmaktadır.
 
İlçenin bölgede en fazla enerji üreten Hidroelektirik Santrali (HES) olan bir vadi üzerinde bulunması bu bölümün isabetli bir tercih olarak buraya açılmış olduğunu göstermektedir.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.