SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Ayvat, yollarda!

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Kaymakam Ayvat, yollarda!
Güvenlik Köyü’nün Yanlızca Mahallesinin Devecük mevkiindeki mezarlığın yanından başlayarak, devamında Çatalaağaç Köyü Fırışlik Mahallesine geçmesi hedeflenen yolda kısa sürede önemli aşamalar kaydedildiğindi belirten Kaymakam Ayvat, arazi sahiplerinin ve vatandaşların yolu sahiplenmesi durumunda hiçbir engel çıkmadan iki köyün birbirine bağlanacağını söyleyerek, “bu özlem sadece iki köyün birbirine bağlanması olmayacak, aynı zamanda yıllardır yola hasret kalmış iki mahallemizdeki vatandaşlarımızın da yol özlemini gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

Yolun başlamasında ve çalışmaların devam etmesinde önemli katkısı olan Ak Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden’de yaptığı açıklamada “Hem çalışıyoruz hem de ziyaretlerimizi yapıyoruz. Güvenlik Köyümüzü, Çatalağaç Köyümüze bağlayacak olan yolumuzun yarıdan fazlasını tamamladık. Kaymakamımız Sayın Mustafa Ayvat ile birlikte güzergahta bulunan mahallelerimizi ziyaret ettik, vatandaşlarımızın dualarını alıp hasbihal ettik” ifadelerini kullandı.

Doğankent Kaymakamı Mustafa Ayvat’a yol yapım çalışmaları incelemeleri sırasında ve sonrasında gerçekleştirilen ev ziyaretlerine; Doğankent İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Doğancı, İlce Emniyet Amiri Özer Çaylı, Ak Parti İlçe Başkanı Rüşan Özden, KHGB Müdürü Murat Dede ve SYDV Müdürü Süleyman Öztürk de katıldı.

Görev süresinin dolması nedeniyle 2016 yılının sonlarında ilçeden ayrılan Doğankent eski Kaymakamı Uğur Köroğlu’nun girişimi, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden ve AK Parti Doğankent İl Genel Meclis Üyesi Fatma Dil’in ısrarlı takipleri sonucu Giresun İl Özel İdaresi tarafından yapımına başlanılan yoldaki çalışmalar devam ederken, yolun devamında arazileri bulunan Çatalağaç Köyü sakinlerinin engel olmaması durumunda iki köy birbirine bağlanırken, aynı zamanda alternatif bir yol olma özelliğine de sahip olacak.














 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.