SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşadamı Osman Alim’den Örnek Davranış

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2014 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2014 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
İşadamı Osman Alim’den Örnek Davranış
İstanbul’da faaliyet gösteren Doğankentli İşadamı Osman Alim’in ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyim yardımı yapmak istemesini söylemesi üzerine Doğankentspor Kulübü Kurucu Başkanı Gazeteci Yusuf Özden ve Giresun Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Şefi Ömer Tekin'in desteği ile gerçekleştirilen organizasyonda, öğrencilerin Giresun’a gidiş-dönüş ulaşım giderlerini Doğankent Belediye Başkanı H.Birol Tekin’in, Giresun’da eğlence merkezlerinde yapılan harcama giderlerini Doğankentin yetiştirdiği başarılı genç müteahhit İSKA İnşaat Şirketinin sahibi İnşaat Mühendisi İsmail Kabadayı’nın üstlenmesi ile Doğankent, Çatak ve Süttaşı İlkokulundan 27 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık kıyafet alırken, minik öğrencilerin Giresun’da doyasıya bir gün geçirmelerini sağlandı.
Öğrencilerin birçoğunun hayatlarında ilk defa Doğankent dışına çıktığı öğrenilirken, okul öğretmenleri nezaretinde hayatlarındaki birçok ilki daha hayırsever işadamlarımız ve yöneticilerimiz sayesinde yaşadığı görüldü.
Minik öğrenciler belirlenen mağazalardan kendi seçtikleri giyecek eşyalarını alarak alış-verişlerini tamamladıktan sonra Giresun şehir içinde toplu halde gezinti yaptılar.
Gezintinin ardından toplu olarak sinemaya giden öğrencilerin hayatlarında ilk defa sinemaya gitmelerinin sevinci gözlerinden okunurken, havanın da güzel olması nedeniyle güzel bir hafta sonu geçirdiler.
Alışveriş, gezinti ve sinema keyfinin ardından Yusuf Özden tarafından pizza ısmarlanan öğrencilerin, pizza ile tanışmaları da görülmeye değer bir keyif olarak öğrencilerin yüzlerine yansıdı.
Bu tür faaliyetlerini artırarak sürdüreceklerini dile getirin Özden, “imkanı olan her duyarlı vatandaş yılda bir günlerini ihtiyaç sahibi ve muhtaç öğrencilere ayırsın. Nasıl, kime nereye yardım yapacağız diye muhatap bulamıyorsalar bizler her zaman yardıma hazırız. Bu tür faaliyetlerimize daha organize bir şekilde artırarak devam edeceğiz. İdarecilerimizin de bu konuda daha duyarlı ve bizlere kendi imkanları dahilinde yardımcı olmalarını bekliyoruz. Bu tür organizasyonlarda gereksiz ayrıntı ve prosedürlerle gönüllü ve hayırsever vatandaşlarımızın, işverenlerimizin şevkini kırmak yerine destekleyici ve teşvik edici kolaylıklar ve katkılar sağlamalarını bekliyoruz. Öğrencilerimizin giyim ihtiyacını karşılayan İşadamı Osman Alim, eğlence masraflarını karşılayan Genç Müteahhit İsmail Kabadayı ve öğrencilerimizin güvenli bir şekilde yolculuk etmeleri için ulaşım vasıtası ihtiyacını karşılayan Belediye Başkanımız Haşim Birol Tekin ve öğrencilerin güvenli bir şekilde keyifli bir gün geçirmeleri için hafta sonu tatillerini feda ederek bizlere eşlik ve destek veren okul idarecileri ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. Bu tür yardımların devamını bekliyoruz” dedi.   
 
Özden, bu organizasyonun resmi bir etkinlik olmayıp, tamamen gönüllülük esasına dayalı bir çalışma olduğunu, ilerleyen günlerde resmi yetkililerin de destekleri ile daha organize çalışmalar sergilenebileceğini sözlerine ilave etti.


 


 


 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.