SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İletişim Fakültesinden Panel

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2015 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2015 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
İletişim Fakültesinden Panel
Tirebolu İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nun da 6 Kasım Cuma günü 15.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek panelin oturum başkanlığını GRÜ Tirebolu İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. D. Beybin Kejanlıoğlu yapacak.
 
Panele konuşmacı olarak; İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özden Cankaya, Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Battal Odabaş ve Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ebru Güzelcik Ural’ın katılacağı açıklandı.
 
GRÜ tarafından gönderilen basın bülteninde; “Ülkemizde son yirmi yılda hem devlet hem de vakıf üniversitelerinde çok sayıda kurulan ve hızlı bir gelişim gösteren iletişim fakülteleri, bünyelerinde barındırdıkları farklı bölümlerle medya sektörüne eğitimli iletişimciler kazandırma misyonunu yerine getirmektedir.
 
Karadeniz Bölgesinde bu misyonu üstlenen ve eğitim hayatına başlayalı üç yıl olmasına rağmen hızlı bir aşama kaydederek üç lisans, iki yüksek lisans ve bir doktora programını açmış olan Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi, iktisadi, politik, kültürel ve teknolojik boyutlarda tarihsel kırılma uğraklarını dikkate alacak deneyim ve birikime sahip iletişimcilerle günümüzdeki iletişim eğitiminin kapsamını tartışmak üzere “Türkiye’de İletişim Fakültelerinde Eğitimin Kapsamı ve Bölümlerde Çeşitlenme” konulu paneller dizisinin ilkini düzenleyecektir.” İfadelerine yer verildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.