SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki Köyün Yol Sorunu Çözülüyor

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2017 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2017 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
İki Köyün Yol Sorunu Çözülüyor
Grup yolunun başlangıcı Güvenlik köyü Yanlızca Mahallesinin Devecük mevkiindeki mezarlığın yanından başlarken, devamında Çatalaağaç Köyü Fırışlik Mahallesinde geçerek Çatalaaç Köyü Orta Mahalle yoluna bağlanması planlanmaktadır.

Uzun yıllardır yol hasreti çeken Güvenlik Köyü Yanlızca Mahallesinin bir bölümü ile Çatalağaç Köyü Fırışlik Mahallesinin tamamı bu grup yolunun yapılması ile yola kavuşurken, ilerleyen zamanlarda iki köy yolunun birbirine bağlanması ile Çatalağaç Köyünün belli bir bölümünün de daha kısa olacağı için bu yolu kullanması bekleniyor.

Geçtiğimiz aylarda görev süresinin dolması nedeniyle ilçeden ayrılan Doğankent eski Kaymakamı Uğur Köroğlu’nun girişimi ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden ve AK Parti Doğankent İl Genel Meclis Üyesi Fatma Dil’in ısrarlı takipleri sonucu Giresun İl Özel İdaresi tarafından yapımına başlanılan yoldaki çalışmaları yerinde takip eden Doğankent Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Ak Parti İlçe Başkanı Rüşan Özden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Özden, “Rabbimize sonsuz şükürler olsun ki söz verdiğimiz önemli hizmetleri yerine getirmeye devam ediyoruz. Güvenlik Köyümüzü, Çatalağaç Köyümüze bağlayacak olan yolun yapım işine başlanmasını Kaymakamımız Sayın Mustafa Ayvat ve Birlik Müdürümüz Sayın Murat Dede ile yerinde gördük. Bu yolun yapılmasıyla birlikte Çatalağaç Köyümüzün Fırıştık Mahallesininde ulaşım sorunu çözülmüş olacak. Ardından Güdül Köyümüzde Parkinson hastası olan Ahmet Karagöl abimizi ziyaret ederek yapılacak olan yolunun güzergâhına baktık. Her zaman her şartta hizmet etmeye devam...

Ayrıca bu hizmetlerin gerçekleşmesi için birlikte mücadele ettiğim ve tam bir uyum içeresinde çalıştığım İl Genel Meclisi Üyem Fatma Dil kardeşime çok teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet doğar. İnsanların bize değil, bizim onlara hizmet ederek kıymet kazanmaya ihtiyacımız vardır” dedi.








Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.