SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hanımlar İstedi, HEM Açtı!...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Hanımlar İstedi, HEM Açtı!...
Doğankent ilçesinde yaşayan hanımların meslek edinme kursları açılması yönündeki taleplerine karşılık Doğankent HEM Müdürlüğünce olumlu cevap verilerek meslek edindirme kursu açıldı.

İlçede ikamet eden genç kadınlara yönelik meslek edindirme amacı ile Mesleki Eğitim Kursları Tip İş Birliği Protokolü çerçevesinde Doğankent Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Giresun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile “Bayan Kuaförü Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri” meslek dalında açılacak kurs için kura çekimi yapıldı.

HEM Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Toplam 600 saatlik kurs programı için 17 Mart Perşembe günü yapılan kura çekilişiyle 12 kursiyerin belirlendiği ve kursun 22 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

Kursiyer tespiti için yapılan kura çekilişine ve kursun açılışına; Giresun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Sarı, Çalışma ve İş Kurumu Şefi Rıfat Ayar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cemal Şirin, HEM Müdürü Bayram Şahin ile kursiyerler katıldı.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.