SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Günay’ın Derdine Derman Bulunacak Mı?

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2014 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2014 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Günay’ın Derdine Derman Bulunacak Mı?
Daha önce yerel haber sitelerinde gündeme getirilen ancak Doğankent Belediyesi tarafından dikkate alınmayan taleplerinin karşılanmasını isteyen Günay, göreve yeni başlayan Belediye Başkanı Tekin’den yol sorununun çözülmesini istedi.
 
Daha öncede çeşitli platformlarda hikayesi ve sıkıntısı gündeme getirilen Yunus Günay; küçük yaşta geçirmiş olduğu kaza sonucu bedensel engelli durumuna düşerek hayatını koltuk değnekleriyle sürdürmek zorunda kalmıştı.
 
Bundan birkaç yıl önce yetkililerin girişimleriyle ATV tabir edilen dört lastikli arabaya sahip olan Günay, vasıta yolu olmadığından arabası ile evine gidemiyor. Günay, yaklaşık bir kilometrelik yolu koltuk değnekleriyle yürümek zorunda kalıyor.
 
Daha önceleri de defalarca gündeme gelen fakat arazi sahiplerinin kendi aralarındaki anlaşmazlıkları nedeniyle bir türlü çözüme kavuşturulamayan Belen-Yeğenek yolu için şimdi hiçbir engel bulunmadığı belirtiliyor.
 
Bu yolun açılması ile güzergah üzerinde bulunan; Mustafa, Ali, Abdullah ve Mehmet Keskin, Hamza, Mehmet ve Murat Ayhan ile Bilal Günay’a ait evlerin de ulaşım sorununun çözüleceği ifade ediliyor.
 
Doğankent Belediye Başkanı H.Birol Tekin, sorunlarını dinlediği Yunus Günay’a bu sıkıntısını gidermek için arazi sahipleri ile görüşerek derdine bir çözüm bulmaya çalışacağı sözünü verdi.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.