SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentliler Derneğinden Eğitime Destek

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentliler Derneğinden Eğitime Destek
 Geçtiğimiz günlerde İstanbul Bağcılar’da ki dernek merkezinde biraraya gelen dernek yöneticileri, daha önce yönetim kurulu olarak aldıkları ihtiyaç sahibi öğrencilere karşılıksız eğitim bursu verme kararı hakkında başta dernek üyeleri olmak üzere ileri gelen Doğankentli hemşehrilerimizin görüş ve önerilerini aldı.

Doğanken'liler Bağcılar da dernek merkezinde yönetim kurulu olarak daha önce almış oldukları karşılıksız eğitim bursu hakkında yönetim adına Dernek Başkanı Haspi Sağlam ve Başkan Yardımcı Osman Alim, dernek üyelerine konu ile alakalı bilgi verdi.

Toplantıya ilçemizin önemli değerlerinden Şehir Planlamacı Yüksek İnşaat Mühendisi Mimar Hasan Tekin katılarak, dernek üyeleri ile tanıştı.

Toplantıda söz alan Mimar Hasan Tekin, böyle bir organizasyon vesilesiyle biraraya gelmekten son derece memnun olduğunu belirterek, kendisinin de zor şartlar altında tahsil hayatını tamamladığını anlattı. Bu eğitim bursunun çok önemli olduğunu ifade eden Tekin, il dışında olmasına rağmen böyle bir toplantı olduğunu öğrenir öğrenmez uçaktan inerek derneğe geldiğini ve kendisinin de bu oluşuma her zaman destek vereceğini söyledi.

Dernek yöneticileri ve üyelerde, ilçemizin yetiştirdiği böyle nadide ve önemli şahsiyetlerini memleketleri ile bağlarını koparmadan her türlü etkinliklerine ve faaliyetlerine katılmalarından son derece memnun olduklarını belirterek, kendi toplantılarına katılımlarından dolayı da teşekkür ettiler.

Bu burs için sağlanacak maddi desteğin kaynağının; dernek üyeleri, Doğankent'li iş adamı, yönetici, memur ve gönüllülerden alınacak bağış ve yardımlar olduğunu ifade eden yönetim kurulu üyeleri, Burs için müracaatların Başkan Haspi Sağlam, Başkan Yardımcısı Osman Alim veya dernek merkezine yapılabileceğini belirttiler.

Maddi ve manevi destek verecek olan Doğankent'lilerin ve burs talebi olan Doğankentli öğrencilerin Osman Alim irtibata geçmeleri istendi.

Başkan Yardımcısı Osma Alim de burs için müracaat edeceklerin “Adı, Soyadı, TC Kimlik No ve Cep Telefon numaralarını osmanalim28@gmail.com veya osman.alim@harsitli.com elektronik posta adresine yada 05337626528 cep telefonuna SMS ile veya doğrudan arayarak” iletmelerini istedi.

Doğankent İlçesinin diğer sorunlarının da konuşulduğu toplantıda, derneğin daha aktif bir rol alması için fikir ve görüş alış verişinde bulunuldu.

Toplantının sonunda bu yıl Yenikapı da ilk yapılacak olan “Giresun Günleri” ile alakalı Dernek Başkanı Sağlam, üyelere bilgi verdi.

Sağlam, bu yıl Doğankent Standını, İstanbul ve civarında bulunan tüm ilçe ve köy derneklerinin ortak hareket ederek organize edeceklerini, bu organizasyonun önceki yıllarda olduğu gibi Doğankent Belediye ve Doğankent Kaymakamlığı himayesinde olacağını ifade etti.

Haber ve Fotoğraf : Osman ALİM
















Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.