SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent’te Kar Tatili!

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2017 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2017 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent’te Kar Tatili!
Resmi ve yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre, Doğankent ilçe merkezi ve köylerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, Doğankent Kaymakamlığı tarafından alınan kararla ilçede bulunan okullarda eğitim öğretime bir (1) gün ara verildiği açıklandı.

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararla ilçe merkezinde ve köylerde bulunan temel eğitim, ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime 17 Şubat Cuma günü bir (1) gün ara verildi.

İlçe merkezinde ve köylerde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşımda yaşanacak aksamalar nedeniyle yaşanacak mağduriyetlerin önüne geçilmesi için engelli ve hamile kamu personellerine de bir (1) gün idari izin verildiği bildirildi.

Kaymakamlıktan tarafından yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanacak olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin can ve mal güvenliği açısında dikkatli ve tedbirli olmaları istenerek, yola çıkacak sürücülerin mutlaka yanlarında zincir, takoz ve çekme halatı gibi ekipmanları hazır bulundurmaları, Kış Lastiği olmayan araçların trafiğe çıkmaması uyarısı yapıldı.



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.