SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent’te Eğitime Kar Tatili!

Doğankent'te kar yağışı, olumsuz hava koşulları ve buzlanma riski dolayısıyla 06 Şubat Pazartesi günü tüm kademede eğitime bir gün ara verildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2023 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2023 19:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent’te Eğitime Kar Tatili!

Meteorolojik verilere göre; İlimiz genelinde yaşanan kar yağışı, olumsuz hava koşulları ve buzlanma riski dolayısıyla 06 Şubat Pazartesi günü bazı okullarda ve taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

Giresun Valiliği tarafından alınan karar gereğince 6 Şubat Pazartesi günü Doğankent ilçesinde tüm kademelerde eğitim öğretime bir gün ara verildi. Aynı gün engelli ve hamile personeller de idari izinli sayılacaklar.

Giresun Valiliğinden yapılan duyuruya göre il merkezi ve ilçelerimizdeki eğitim öğretim durumu şöyle;

Alucra, Çamoluk, Çanakçı, Dereli, Doğankent, Güce, Şebinkarahisar ve Yağlıdere ilçelerinde tüm eğitim kademelerinde eğitim öğretime 06.02.2023 Pazartesi (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca; söz konusu ilçelerdeki Engelli ve Hamile kamu personeli de 06.02.2023 Pazartesi günü idari izinli sayılacaktır.

Merkez İlçe, Bulancak (Yalıköy Şh. Pilot Tğm. Barış Çakır İlkokulu/Ortaokulu hariç), Espiye, Eynesil Görele, Keşap, Piraziz ve Tirebolu ilçelerindeki Köy Okullarında eğitim öğretime 06.02.2023 Pazartesi günü 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Bu ilçelerin merkezlerinde bulunan okullarımızda ise eğitim öğretime devam edilecek olup, Taşımalı Eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz 1 (bir) gün izinli sayılacaklardır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.