SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent’e Öğrenci Yurdu Müjdesi

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent’e Öğrenci Yurdu Müjdesi
 Giresun Üniversitesi (GRÜ), Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksekokulu (MYO) Doğankent Veysi Akın Koloğlu Ek Hizmet Binasında eğitim gören öğrencilerin gelecek yıllarda barınma sorunu kalmayacak.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden yaptığı açıklamada; “İlçemiz için güzel işler yapmaya devam ediyoruz. KOLİN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Naci Koloğlu’nu ilçe Kaymakamımız Sayın Uğur Köroğlu ve Gençlik Kolları Başkanımız Emre Öztürk’le birlikte Ankara’daki ofisinde ziyaret ederek, yüksekokulumuzun ihtiyacı olan yurt sözünü almıştık. Kız ve erkek öğrencilerden oluşacak 500 kişilik yurt binasının yapımı için KOLİN A.Ş.'den bir mimarın ilçemize gelerek kaymakamımız öncülüğünde gerekli çalışmaları gerçekleştireceğini de daha önce halkımıza duyurmuştuk.

Bu amaçla KOLİN A.Ş.'den gelen mimar Sayın Servet Kılıç’la Kaymakamımız Sayın Uğur Köroğlu’nun makamında bir araya geldikten sonra yurt yaptırmayı düşündüğümüz arazide gerekli çalışmaları gerçekleştirdik. En kısa zamanda yurdumuzun mimari planını çizerek bizlere ulaştıracaklar. Taleplerimize son derece samimi yaklaşan ve kısa sürede mimarını ilçemize gönderen KOLİN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Naci Koloğlu’na ayrıca çok teşekkür ediyoruz. Kısa süre içerisinde yurdumuzun yapımını sağlamış olacağız, ilçemize şimdiden hayırlı olsun” diyerek Doğankentlilere müjde verdi.

Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksekokulu (MYO) Doğankent Veysi Akın Koloğlu Ek Hizmet Binası da KOLİN firmasına bağlı Akköy Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından, sosyal ve kültürel amaçlı projelere destek sağlamak amacıyla yaptırılmıştı. Bina oturma alanı 862 m2, toplam inşaat alanı 5 bin 226 m2, bodrum + 5 kat olarak projelendirilerek, 1 adet toplantı odası, 1 adet seminer odası ile 21 adet dersliği ile 4 bölümü kapsayacak şekilde planlanmış ve iki bölüm açılmıştı.

Şimdi ise 500 kişilik öğrenci yurdunun yapılması ile birlikte Doğankent’i tercih eden öğrencilerin eğitim-öğretimin yanı sıra barınma ve staj sorunu da bulunmayacaktır.












Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.