SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent ÇPL’den Öğretmenlere Destek

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent ÇPL’den Öğretmenlere Destek
Okullarını tercih edecek öğretmenlerin kafalarındaki tereddüttü giderecek şekilde ayrıntılı bilgilerin yer aldığı internet sitesinde verilen bilgilerin, görsellerle desteklendiği görüldü.
 



Okul idaresi tarafından http://giresundogankent.meb.k12.tr/internet adresinde yayınlanan bilgilerde şu ayrıntılara yer verildi,

 

 
“Okulumuz; Giresun Merkez’e 85 km, Tirebolu ilçesine 30 km uzaklıkta olup Doğankent İlçe Merkezinde bulunmaktadır. Doğankent ilçesine; Giresun ve Tirebolu ilçe merkezinden her gün araç bulunmaktadır. 
 
Okulumuz zorunlu hizmet bölgesinde bulunmaktadır. 2.bölge 5.alan içerisinde yer almaktadır. Hizmet puanı 20 ve zorunlu hizmet süresi 5 yıldır.
 
Okulumuzun eğitim kadrosu; Müdür (Eyüp CIRIT) , Müdür Yardımcısı (Oktay YILMAZ ) ve 7 branş öğretmeninden oluşmaktadır.
 
Öğretmenlerimizin bir kısmı Doğankent ilçe merkezinde ikametgah etmektedir. Doğankent ilçemizde lojman ve öğretmenevi mevcut değildir. Bir kısmı ise Giresun, Tirebolu (Giresun’un sahil kenarında bulunan en güzel ilçelerinden ) ilçesinde ikametgah etmekte ve her gün servis ile (20dk) gidip gelmektedir. Ulaşım konusunda sıkıntı yaşanmamaktadır.
Okulumuzda 8 adet derslik bulunmaktadır. Dersliklerimizde akıllı tahta, duyuru panosu bulunmakta olup araç-gereç yönünden sıkıntı yaşanmamaktadır. Fizik, Kimya, Biyoloji laboratuvarları öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda gerekli donanıma sahip olarak kullanılmaktadır.
 
2 adet Bilişim Teknolojileri sınıfı mevcut bulunmakta ve tüm öğrencileri faydalanabilmektedir. 1 adet Konferans salonumuz ve 1 adet Kütüphanemiz bulunmaktadır.
 
Okulumuzda ısınma problemi yaşanmamaktadır ve kalorifer sistemi mevcuttur.
 
Derslerimiz sabah 8.30’da başlamakta, 15.40’da bitmektedir
 
Okulumuzda 100 öğrenci eğitim-öğretim görmektedir. Erkek öğrenciler için pansiyon, kız öğrenciler için taşımalı hizmet verilmektedir.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.