SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale Oratoryosu Beğeni Topladı

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Çanakkale Oratoryosu Beğeni Topladı
Çatak İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencilere tarafından büyük bir özveri ile hazırlanan programda Çanakkale Zaferi’nin önemine değinilerek, o gün yaşananların temsili olarak tekrar canlandırıldığı “Çanakkale Oratoryosu” izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler ve sunumların yer aldığı programı büyük bir dikkatle izleyen Doğankent Kaymakamı Mustafa Ayvat, program sonrasında öğrencileri tebrik etti. Programın sonunda ilçe protokolü ve ilçenin ileri gelenleri ile vatandaşların Çanakkale Zaferiyle ilgili düşüncelerine yer verilen konuşmaların yer aldığı bölüm de ilgiyle izlendi.

Çatak İlköğretim Okulunda düzenlenen programa; Doğankent Kaymakamı Mustafa Ayvat, Doğankent Belediye Başkanı Vekili İlyas Patan, Doğankent İlçe Jandarma Komutanı Astsb. Kd. Bçvş. Tuncay Doğancı, Doğankent İlçe Emniyet Amiri Özel Çaylı, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Fatma Dil, Ak Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden, Doğankent İlçe Müftüsü Yusu Çakır, Doğankent İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Şirin, Doğankent ilçesinden daire amirleri, Çatak İlköğretim Okulu idarecileri, öğretmenler, velileri ve öğrencileri katıldı.














 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.