SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da Burs Gecesi Düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2013 20:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2013 20:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Bursa’da Burs Gecesi Düzenlenecek.

Bursa Crowne Plaza’da 12 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek Burs Gecesi öncesi hemşerilerine bir çağrıda bulunan Bursa Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doğankentli hemşerimiz Orman Mühendisi Üzeyir Aktaş “Her zaman olduğu gibi bizler üzerimize düşen görevi icra etmek için böyle bir karar almış bulunmaktayız. Amacımız Bursa’da eğitim görmekte olan Giresun’lu öğrencilerimize bir nebze olsun katkı sağlamaktır. Onun için çok değerli hemşerilerimden bu geceye sahip çıkıp, gecenin amacına ulaşması noktasında destek olmalarını rica ediyorum” dedi.

Burs için gerekli kaynak ayarlandığında öğrenci seçimlerinde titiz davranacaklarını söyleyen başkan Aktaş, başvuru yapmak isteyen öğrencilerin http://bursagiresunlular.com/burs-basvuru-formu/ bağlantısından “Burs Başvuru Formu” doldurarak, burslara başvurabileceklerini söyledi.

Öte yandan Burs Gecesi davetiyeleri, Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu üyelerinden veya derneğin internet sitesinde yer alan (http://bursagiresunlular.com/iletisim/ ) iletişim kutusunda irtibata geçilerek temin edilebileceği belirtildi.

Burs Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.