SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu Ödülü Giresun’a İthaf Ediyorum

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2014 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2014 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Bu Ödülü Giresun’a İthaf Ediyorum

Rektörlük Senato salonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Rektör Attar; “Bu ödülü canım evlatlarım öğrencilerime ve cennetten bir köşe olan Giresun’uma ithaf ediyorum” dedi.
 
Ulusal ve yerel basını temsilen yaklaşık 20 basın mensubunun katıldığı toplantıda, Ankara’da düzenlenen ödül töreni ile ilgili açıklamalarda bulunan Sayın Rektörümüz; “Başta İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala’nın’da katıldığı, siyaset ve bürokrasi dünyasının çok önemli isimlerinin ödüllendirildiği ve bulunduğu böyle bir gecede, Yılın Rektörü ödülüne layık görülmekten dolayı şahsım, üniversitem, öğrencilerim ve Giresun adına gurur ve sevinç duydum. Ancak böyle bir geceden ve böyle bir ödüle aday gösterildiğimden haberim yoktu ve ödüle layık görüldükten sonra bundan haberim oldu.

 
Bu ödülün alınmasında, Giresun Üniversitesinin kısa sürede çok fazla yol almasında ve hızlı gelişiminde emeği ve katkısı bulunan; çalışma arkadaşlarımın, Rektör yardımcılarımın, akademik ve idari personellerimin, öğrencilerimin, tüm Giresunluların ve özellikle zor koşullarda görev yaparak, üniversitemizin çalışmalarının anlatılmasında ve paylaşılmasında büyük katkıları olan siz değerli basın mensuplarının da payı bulunmaktadır. Bunun içinde herkese çok teşekkür ederim. Bu ödül hepimizin, bu ödül tüm Giresun’undur. O yüzden ben bu ödülü, canım evlatlarım öğrencilerime ve cennetten bir köşe olan Giresun’uma ithaf ediyorum” diye konuştu.
 
Toplantı ödül töreninden görüntülerin izlenmesi ve basın mensuplarıyla devam eden sohbet ile sona erdi.

 
HABER : Tolga ERASLAN
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.